Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

NOVÝ MILENEC slávnej speváčky: Vášeň v uliciach... Načapali ich paparazzi!

Zobraziť galériu (8)

NEW YORK - Nový párik v šoubiznise! Slávna speváčka Dua Lipa (27) nemala od rozchodu s modelom Anwarom Hadidom po svojom boku žiadneho oficiálneho partnera. Ktovie, kedy sa vyjadrí ku vzťahu s komikom Trevorom Noahom (38). Nedávno si totiž vyšli na rande.

Dua Lipa je talentovaná a krásna žena. Svojím šarmom a dokonalou figúrou ohúri nejedného chlapa. Všetko ale nasvedčuje tomu, že do jej života vstúpil nový muž. A to komik Trevor Noah, s ktorým pravdepodobne tvoria nový párik šoubiznisu. 

Daily Mail totiž priniesol fotografie, ktoré vznikli v nočných uliciach New Yorku. Speváčka a komik si spoločne užili večeru v istej reštaurácii, kde na sebe išli oči nechať. Potom nasledovala romantická prechádzka, počas ktorej sa neubránili objatiam a dokonca aj bozkom. Nechajme sa prekvapiť, kedy sa k romániku vyjadria. 

Dua Lipa a Trevor Noah
Zobraziť galériu (8)
Dua Lipa a Trevor Noah  (Zdroj: SITA)

Dua Lipa v minulosti tvorila pár s Anwarom Hadidom. Dvojica má za sebou viacero rozchodov. Ten, v decembri 2021 bol definitívny. Trevor do mája 2022 randil so 42-ročnou herečkou menom Minka Kelly. 

Viac o téme: Dua LipaTrevor Noah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu