Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

MEGA TRAPAS Dua Lipy Bratislave: Nevyšla jej choreografia… Zostala v ŠOKU, božeeee, chudák SBS-kár!

Dua Lipa Zobraziť galériu (4)
Dua Lipa (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Počas víkendu naše hlavné mesto ožilo udalosťou, aká tu ešte nebola. Na Bratislavu sa nesústredili len pohľady tisícok obyvateľov Slovenska, ale aj zahraničných návštevníkov. Dôvodom je veľkolepý hudobný festival LoveStream, vďaka ktorému do našej krajiny zavítali svetovo uznávané hudobné MEGA hviezdy!

Medzi nimi aj speváčka Dua Lipa, ktorá svoju famóznu šou na pódiu rozpútala v sobotu večer. Fanúšikovia tejto speváčky sú už zvyknutí na poriadne vysoký štandard a vedia, že za jej hudobným prejavom nezaostáva ani vypeckovaná svetelná či tanečná šou. No a svoje choreografie na svetoznáme hity Dua Lipa predviedla aj v Bratislave. 

Galéria: Dua Lipa na festivale LoveStream

MEGA TRAPAS Dua Lipy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Ibaže počas jednej z piesní jej to tak trochu nevyšlo. A tak trochu je zrejme slabý výraz, keďže si to odniesol jeden z ochrankárov pod pódiom. Počas hitu New Rules speváčka predvádzala choreografiu, ktorej súčasťou boli aj tanečné pohyby s trblietavými dáždnikmi. Lenže Dua Lipa sa akosi neustriehla, dáždnik jej vyletel z ruky, trafil SBS-kára a potom... Veď pozrite si to sami vo videu nižšie! 

MEGA TRAPAS Dua Lipy Bratislave: Nevyšla jej choreografia… Zostala v ŠOKU, Božeeee, chudák SBS-kár! (Zdroj: Tik Tok/Dulapeepguy)

MEGA TRAPAS Dua Lipy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Dua LipaLoveStream festival
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu