Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Balúchová zverejnila FOTO po úraze: Kollárov syn sa takto dokaličil!

Barbora Balúchová Zobraziť galériu (6)
Barbora Balúchová (Zdroj: Instagram B.B.)

BRATISLAVA - Víkend si takto rozhodne nepredstavovala! Speváčka Barbora Balúchová (34), ktorá má s multioteckom Borisom Kollárom (56) 5-ročného syna Alexandra Jána, zažila v uplynulých dňoch nočnú moru každej milujúcej matky.

Chce všetkých varovať! Speváčka a moderátorka Barbora Balúchová má doma malého pacienta. Ako na sociálnej sieti Facebook prezradila, jej synček Alex je síce skvelý cyklista, avšak v parku na rampe si privodil poriadne bolestivý úraz. 

Blondínka preto zverejnila fotku jeho doráňanej tváre i zničenej prilby, aby poukázala na to, aké dôležité je mať ju vždy na hlave. „Nechcem ani pomyslieť na to, ak by ju nemal,” poznamenala okrem iného. 

Barbore sa v súvislosti s úrazom ozvali mnohé mamičky a fanúšikovia. Ako neskôr vysvetlila, Alex spadol tvárou na betón na rampe, ktorá je šikmá. „Vôbec neviem, ako si mohol takto dokaličiť to oko. Vyzerá to, chudák, ako keby dostal päsťou. Prosím vás, kľudne ukážte detičkám fotku, čo som zavesila a dávajte im tie prilby,” apelovala opäť raz starostlivá mamina, ktorá malého pacienta nepochybne zahrnula liečivými pusinkami a objatiami plnými lásky. 

Viac o téme: Barbora BalúchováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu