Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Luna z Farmy sa zbavila DREDOV: Najprv KRATUČKÉ vlasy a potom… DLHÁ tmavá HRIVA!

Luna z farmy sa zbavila DREDOV Zobraziť galériu (6)
Luna z farmy sa zbavila DREDOV (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Meno Nikola Báleková vám možno nie je nejak extra povedomé, no keď sa povie farmárka "Luna", minimálne markizácki diváci presne vedia, o koho ide. Extravagantná mamička sa dostala do povedomia vďaka šou Farma, pričom jej zjav okamžite pútal pozornosť a bol doslova nezameniteľný. Charakteristickými pre ňu boli farebné dredy, bez ktorých by si ju vedel predstaviť len málokto. A najnovšie ich po dlhých mesiacoch zhodila a presedlala na "bežný" účes!

Niektorým sa Lunine netypické vlasy páčili, iným zasa nie. Jeden tábor jej farebné pramene doslova vytáčali a nevedeli si predstaviť, ako si môže umývať vlasy, ďalších zasa inšpirovala k podobnému experimentu. Necelý mesiac po finále Farmy sa však slobodná mamička rozhodla, že je čas na zmenu. 

Ak by ste očakávali, že Nikola sa nechala nahovoriť na ďalší netypický výstrelok, ste na omyle. Napletené vlasy skrátka zložila dole a odhalila tak svoje prirodzené kadere. Tým, ako vyzerá bez nich sa pochválila aj na Instagrame. Mnohých doslova šokovalo, že Lunine prirodzené vlasy nesiahajú ani na plecia a má ich len do polovice krku. 

Lunine prirodzené vlasy siahajú tesne po krk
Zobraziť galériu (6)
Lunine prirodzené vlasy siahajú tesne po krk  (Zdroj: Instagram )

Táto dĺžka radikálne zmenila celý jej imidž, no pri svojich vlasoch dlho nezostala. Po zostrihaní si ich totiž rovno nechala predĺžiť, a tak sa teraz namiesto dredov pýši hladkou tmavohnedou hrivou. Fanúšikovia sa zhodujú, že farmárka síce bola s dredmi rozpoznateľnejšia a pôsobila trošku mladíckejšie, no napriek tomu jej táto premena mimoriadne pristane a určite by pri nej mala nejaký ten čas zotrvať. A čo si myslíte vy?

Luna sa zbavila svojich charakteristických dredov
Zobraziť galériu (6)
Luna sa zbavila svojich charakteristických dredov  (Zdroj: Instagram )

Viac o téme: Farma 13Nikola Báleková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu