Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Potetovaná Luna z Farmy UKÁZALA DCÉRU: Mala ju v 16-tich... Aha, vyzerajú ako sestry!

Nikola Báleková alias Luna je mamou 15-ročnej dcérky.
Nikola Báleková alias Luna je mamou 15-ročnej dcérky. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Pri pohľade na potetovanú Lunu z markizáckej reality šou Farma by len málokto tipoval, že ide o mamičku dvoch detí. A vôbec nie malých. Divožienka totiž svoju dcéru porodila, keď mala len 16 rokov. "Dievčatko" má dnes už 15 a.... Pozrite, s mamou vyzerajú skôr ako sestry!

Nikola Báleková sa mamou stala vo veľmi skorom veku. Dcérku Timeu porodila, keď mala len 16 rokov a vychovávala ju ako slobodná mamička. Aj to zrejme malo obrovský vplyv na ich vzťah - ten majú veľmi blízky a skôr kamarátsky. Dnes má jej dcérka už 15 rokov a Lune akoby z oka vypadla. 

Exfarmárka sa spoločnou fotkou pochválila na sociálnej sieti Instagram. A komentáre jej sledujúcich sa zhodovali v jednom - viac ako mama s dcérou pôsobia ako sestry. A niektorí si to dokonca aj reálne mysleli. „Timka je tvoja sestra?“ pýtala sa jedna z komentujúcich, ktorú Luna hneď vyviedla z omylu: „Nie, dcéra.“

A dokonca sa objavili aj názory, že v minulom živote mohli byť skutočne sestry, či dokonca jej dcéra mohla byť jej mamou. Týmito "spirituálnymi" úvahami exfarmárke brnkli na tú správnu strunu. „Vy ste boli sestry a mali ste sa znovu stretnúť a ako tak na vás pozerám, tak mi napadá, že v minulých životoch pokojne mohla byť tvojou maminkou Tima,“ napísala svoju úvahu ďalšia z komentujúcich a Luna s ňou súhlasila. 

 

Viac o téme: FarmaNikola Luna Báleková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu