Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

DESIVÁ AUTONEHODA slovenského speváka: Nedal prednosť… VIDEO Auto OBRÁTILO naruby!

Prebral sa až v sanitke! Zobraziť galériu (6)
Prebral sa až v sanitke! (Zdroj: Archív D.K.)

LEVICE - Do klubu známych osobností, ktoré zapríčinili autonehodu, sa najnovšie pridala ďalšia. V sobotu o dvanástej hodine dopoludnia spôsobil v Leviciach zrážku mladý spevák David Key. Muzikant nedal prednosť v jazde inému automobilu, ktoré sa následne prevrátilo. Key sa však ani zďaleka netvári, že to, čo sa stalo je v poriadku a pre Topky.sk opísal priebeh celej udalosti.

V sobotu krátko pred dvanástou bol mladý Bratislavčan v Leviciach. „Kamarát potreboval zaviezť domov," vysvetlil nám. Do bytu jeho známeho sa však už nedostali a práve ich vozidlo zapríčinilo veľkú zrážku na križovatke. Pre Topky.sk David bez váhania priznal, že celá udalosť, počas ktorej sa jedno z áut prevrátilo, sa stala bezpochyby jeho vinou.

DESIVÁ AUTONEHODA slovenského speváka: Nedal prednosť… VIDEO Auto OBRÁTILO naruby! (Zdroj: Archív D.K.)

Spevák v aute nedal prednosť ostatným vozidlám, pretože si myslel, že je na hlavnej ceste. „Z nepozornosti, ktorú ani neviem vysvetliť, som si nevšimol dopravné značenie. Levice vôbec nepoznám a semafóry boli nefunkčné. Ani neviem, čo mám povedať. Veľmi ma to mrzí, najazdil som už desiatky tisíc kilometov a nikdy neprišlo k žiadnej kolízii, auto je môj druhý domov," vysvetlil nám muzikant, ktorý už nehode nedokázal zabránit. 

Keďže mal zato, že má prednosť, šinul sa ďalej cez križovatku, pričom sa zrazil s zľava idúcim autom. To sa následne prevrátilo a po kolízii do Davidovho vozidla zozadu narazili ďalšie autá. Celá udalosť je zachytená na videu, ktoré nám muzikant preposlal, keďže si chybu uznáva a hovorí, že nemá potrebu svoje zavinenie "tutlať". 

DESIVÁ AUTONEHODA slovenského speváka:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív D.K.)

Čo nasledovalo po zrážke, však úplne nevie. „Zostal som sedieť v šoku s krvavou hlavou a ďalej som nevnímal. Až keď ma hasiči vytiahli z auta som si uvedomil, že zle. Auto začalo dymit, všetci tam kričali, odpadol som a zobudil sa až v sanitke," opísal nám chvíle, kedy si uvedmil, čo svojou nepozornosťou spôsobil a ďalej si sypal popol na hlavu. 

Dávidovi sa na päty lepí smola. Pred mesiacom bol na kyslíku kvôli covidu teraz kvôli nepozornosti zapríčinil autohaváriu.
Zobraziť galériu (6)
Dávidovi sa na päty lepí smola. Pred mesiacom bol na kyslíku kvôli covidu teraz kvôli nepozornosti zapríčinil autohaváriu.  (Zdroj: Facebook D.K.)

„Nebudem sa vyhovárať. Prehliadol som značky a neubrzdil som, aj keď som robil, čo sa dalo. Aj z polície mi volali, že je to zakliata križovatka a keď som dnes s vyšetrovateľom volal, hasiči povedali, že je šťastie, že žijeme. Len mne to až teraz dochádza," opisuje šťastie v nešťastí muzikant, ktorý je rád, že nikto si neodnesie žiadne trvalé následky a je pripravený za svoje previnenie pykať. 

Ostatní účastníci nehody vraj obišli bez väčších zranení. Dvojica, ktorá sedela v prevátenom aute, vyviazla s odreninami a jednou pomliaždeninou. „Touto cesotu sa im chcem ešte raz ospravedlniť. A zároveň aj poďakovať. Mohol som skončiť na súde, boli by v plnom práve. Aj napriek tomu sa rozhodli, že to neurobia. Nečakal by som, že sa v tejto zlej dobe nájdu ľudia, ktorí takúto situáciu nevyužijú, hoci sú si vedomí, že na to majú právo a stalo sa to mojím zavinením. Že si niekto uvedomí, že všetci robíme chyby," dodal spevák s tým, že každý deň ďakuje bohu, že sobotnú nehodu všetci prežii a a za volantom už bude oveľa obozretnejší. 

Viac o téme: AutonehodaDavid Key
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu