Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Jiří Krampol po zápale pľúc: Stále je v nemocnici… Myslel si, že zomrie!

Jiří Krampol Zobraziť galériu (4)
Jiří Krampol (Zdroj: Archiv TV Nova / Tomáš Martínek)

PRAHA - Neustále sa pasuje so zdravotnými problémami a v priebehu dva a pol mesiaca je už tretíkrát hospitalizovaný. Reč je o Jiřím Kramplovi, ktorý pre vážne zhoršený stav opäť leží v nemocnici. A podľa vlastných slov si myslel, že tentokrát je to pre neho "konečná".

Český herec a moderátor leží v pražskej nemocnici na Františku. Len nedávno mal veľké problémy s prieduškami, naposledy však jeho zdravie ohrozil zápal pľúc a jeho stav bol veľmi vážny. Zdá sa, že pomaličky sa to predsa len zlepšuje, a tak Krampl prvýkrát prehovoril. 

„Mal som zápal pľúc, potom som mal nejaký srdcový kolaps a tie priedušky, takže som mal naozaj namále. Bolo to blbé, tak ma z toho pomaly dostávali. Dych už sa mi vrátil, snáď je veľké nešťastie už zažehnané, ale som ešte v nemocnici. Musím sa proste šetriť,” uviedol známy Čech pre reláciu Showtime. 

Jiří Krampol je opäť hospitalizovaný
Zobraziť galériu (4)
Jiří Krampol je opäť hospitalizovaný  (Zdroj: Archiv TV Nova / Tomáš Martínek)

Dodal, že hoci mal v poslednom období mnoho zdravotných problémov, myslel si, že tentokrát sa z toho už nedostane. Dokonca ani nevie, či strávi Vianoce doma - ešte stále musí byť na kyslíku a z jeho slov až mrazí. „Mne bolo naozaj strašne. Ja som si skutočne myslel, že toto už je konečná. Tu ma doslova vypiplali,” opísal a nezabudol poďakovať zdravotníkom. Hercovi prajeme skoré uzdravenie. 

Viac o téme: Jiří Krampol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu