Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská kráska RAPÍDNE SCHUDLA: Šokujúca FOTO v rovnakých plavkách, ale… Prišla som o MENŠTRUÁCIU!

Slovenská kráska RAPÍDNE SCHUDLA! Zobraziť galériu (4)
Slovenská kráska RAPÍDNE SCHUDLA! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Tak na toto sa nedá povedať nič iné, len klobúk dole! Uplynulo už pomerne dlhé obdobie odvtedy, ako sa influencerka a bývalá farmárka Jana Hrmová dala na chudnutie. No a ako to už pri nej býva, nič nerobí polovičato. Plavovláska sa poriadne zatla a do zmeny životného štýlu sa oprela naplno. Výsledky sa síce dostavili, ale... Malo to aj svoje úskalia!

Jana začala s chudnutím od samotných základov a absolútne zmenila svoj životný štýl. Prešla na zdravšie stravovanie a začala športovať. Ak si pri slove športovať predstavíte občasné behanie či návštevy fitka, ste na omyle. Influencerka totiž drela, akoby sa pripravovala na súťaž a naváľala si toľko tréningov, až sa človek čudoval, ako to vôbec môže stíhať. 

A vyplatilo sa. Najnovšie totiž ukázala porovnávacie fotografie svojej premeny. Na seba si obliekla tie isté bikiny, ktoré mala na sebe pred vyše rokom a rozdiel až bije do očí. Jana viditeľne schudla, bruško má vypracované, no zároveň sa jej zmenšili prsia, za ktorými jej je zjavne celkom ľúto. „Tie prsia boli bomba. Teraz už ale nepotrebujem podprsenku XL. A toto nie je top forma, už je to nejaký týždeň, čo som sa opustila, ale oddnes som opäť v režime,” vysvetlila. 

Jana Hrmová na sebe slušne zamakala.
Zobraziť galériu (4)
Jana Hrmová na sebe slušne zamakala.  (Zdroj: Instagram J.H.)

Ako sme však spomínali, drsný režim mal aj svoje úskalia. Kvôli tomu, že Jana na svojej postave drela ako kôň, dostavili sa problémy s menštruáciou. „Tým, že som cvičila dva mesiace tak, že 6-krát do týždňa, z toho 2 – 3 dni dvojfázovo (čiže dokopy 9 tréningov týždenne) a jedla som len okolo 1600 – 1800 kcal, tak veru, na dva mesiace som stratila menštruáciu,” prezradila Hrmová. 

Následne teda musela režim upraviť. „Potom som ubrala z cvičenia na 5-krát do týždňa, žiadne dvojfázovky, navýšila kalórie a odvtedy nemám problém,” vysvetlila v závere svojho príspevku. 

Viac o téme: Jana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu