Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenská kráska v bolestiach: OTRAVA... Extrémne stavy!

Jana Hrmová sa otrávila z jedla. Zobraziť galériu (4)
Jana Hrmová sa otrávila z jedla. (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Otrava jedlom je mimoriadne nepríjemný zážitok, ktorý môže mať ako ľahšie, tak aj naozaj ťažko znesiteľné prejavy. Na mlsný jazýček najnovšie doplatila influencerka a bývalá farmárka Jana Hrmová, ktorá svojich sledovateľov zúfalo požiadala o radu...

Odkedy sa Jana dala na šport a zdravšiu stravu, neustále skúša rôzne vychytávky. Aktuálne si zakúpila shirataki rezance - tradičnú japonskú super potravinu, ktorú v Ázii používajú ako náhradu klasickej ryže alebo cestovín. Obsahujú minimum sacharidov a tukov, zároveň majú veľmi málo kalórií, no a práve preto sú často využívanou pochúťkou aj pri diétach či zdravšom stravovaní. 

Keď si ich brunetka zadovážila a večer pripravila, podľa vlastných slov sa tešila, že objavila zázračné jedlo. To však ešte nevedela, čo príde na druhý deň ráno. A vraj to bol extrém. „Utekala som na záchod, čo mi bolo extrémne na zvracanie, ale nezvracala som. Teraz čítam na Google hororové príbehy," vyľakala sa a hneď sa spýtala, či má niekto z jej sledovateľov tip, ako toto jedlo stráviť. 

Slovenská kráska v bolestiach:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram J.H.)

To, ako sa cíti, prirovnala k opici po poriadnej žúrke. „Naposledy mi bolo takto zle, keď som po rokoch vo väčšom pila," opísala, z čoho je jasné, že ide o mimoriadne ťažké stavy. Na dobrej nálade jej nepomáha ani to, čo sa o rezancoch spätne dočítala. „Tie nudle vraj volajú aj diablove jazyky alebo metla žalúdka. Nečudujem sa. Škoda, že som sa to dozvedela až teraz," dodala Jana, ktorá si najbližšie experimenty v kuchyni zrejme už dvakrát premyslí. 

Viac o téme: Jana HrmováShirataki rezance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu