Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Porotkyne SuperStar pod paľbou kritiky: FOTO Jedna ako KRESLO, druhá ako CHLAMÝDIA!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram )

BRATISLAVA - V nedeľu večera si diváci na obrazovkách televízií Markíza a Nova konečne vychutnali prvý finálový prenos tohtoročnej série Superstar. Udialo sa toho viac než dosť, niektoré vystúpenia mladých spevákov doslova vyrážali dych, no mimoriadnu pozornosť pútala aj samotná porota. Konkrétne dve jej členky - Monika Bagárová a Patricie Pagáčová.

Nie je žiadnym tajomstvom, že o vizáž aj stajling finalistov sa stará tím odborníkov. No a ten má na starosti aj samotnú porotu. Zástupkyne nežnejšieho pohlavia vyzerajú vždy dokonale a na Patricii a Monike by ste nenašli ani najmenšiu chybičku krásy.

Ibaže tentokrát sa na nich poriadne vybúrili. Teda aspoň tak to vnímajú diváci, ktorí dievčatá v diskusiách na sociálnych sieťach komentovali viac ako samotných súťažiacich. 

Porotkyne SuperStar pod paľbou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram )

Patricie Pagáčová mala na sebe krikľavo žlté šaty s čiernymi bodkami, ktoré zaujali aj veľkým načančaným strihom. Moderátorka Ewa Farna v istý moment poznamenala, že porotkyňa vyzerá ako "dalmatínec, ktorého prešiel zvýrazňovač". To však bola ešte mierna.

Fanúšikovia šou jej za tento stajling naložili ešte viac. Prirovnali ju k postavičke Sponge Bob, krepovému papieru, vejáru, sasanke, naťahovacej harmonike, no dokonca sa objavil aj názor, že Patricie vyzerala ako chlamýdia. 

Patrície v tomto modeli ľuďom pripomínala sasanku, páva, harmoniku či chlamýdiu
Zobraziť galériu (4)
Patrície v tomto modeli ľuďom pripomínala sasanku, páva, harmoniku či chlamýdiu  (Zdroj: Instagram )

Pozornosti neunikla ani Monika Bagárová, ktorej obliekli červené šaty s mohutnými ramenami. „Monika vyzerá, akoby zapadla do gauča,” napísala jedna z diváčok, druhá zasa priznala, že jej skôr pripomínala kreslo„Určite zaberá dve miesta na sedenie,” smiali sa.

K svojmu otufitu sa na Instagrame vyjadrila aj samotná speváčka. „Je to trochu úlet, ale zámerný,” odkázala pôvabná kráska fanúšikom, ktorí jej outfit vo veľkom kritizovali. 

Porotkyne SuperStar pod paľbou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram )

A čo si myslíte vy? Je podľa vás finálový večer Superstar príležitosťou, ktorá si žiada podobné výrazné kúsky, alebo si myslíte, že by sa stajlisti mali začať trošku krotiť?

Viac o téme: Monika BagárováPatrície Pagáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu