Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obrovský smútok Lenky Šoóšovej: COVID-19 jej zobral blízkeho človeka… Veľmi mi chýba!

Lenka Šoóšová prežíva veľmi smutné obdobie.
Lenka Šoóšová prežíva veľmi smutné obdobie. (Zdroj: FEMINITY)

BRATISLAVA - Markizácka moderátorka Lenka Šoóšová (45) prežíva veľmi smutné obdobie. Koronavírus jej totiž zobral blízkeho človeka. O bolestných chvíľach v jej živote vedel málokto, známa Slovenka to prezradila až teraz v rámci osvety o dôležitosti očkovania.

Pandémia koronavírusu navždy zmenila náš svet. Pre niekoho sú to, našťastie, len opatrenia, ktoré treba dodržiavať, no mnohí majú so zákerným vírusom aj osobnú skúsenosť. A často veľmi bolestivú. Aktuálne sa k tejto téme na sociálnych sieťach začali vyjadrovať viaceré známe tváre, ktoré upozorňujú na dôležitosť očkovania. 

Galéria: Lenka Šóošová

Jednou z nich je aj moderátorka markizáckeho Telerána Lenka Šoóšová. V príspevku však priznala obrovskú stratu, o ktorej doteraz nikto nevedel. Covid-19 jej totiž zobral veľmi blízkeho človeka. „Keď sa minulý rok začal písať príbeh s nadpisom korona, bála som sa. Najskôr menej, potom viac a nakoniec tak, že to zmenilo i mňa samú,“ priznala markizáčka. 

„Celá moja rodina sa defacto bála očkovania. Dnes som vďačná, že je! Ale prišla som o časť svojho srdca. A veľmi mi chýba. Keby som mohla vrátiť čas, verila by som tomu istému lekárovi, ktorému zavolám, ak ochoriem. A dala by som sa zaočkovať. Aby mi tá časť srdca nemusela chýbať,“ pokračovala záhadne moderátorka. 

„Očkovanie mi nevzalo nič, korona veľmi veľa. Dôverujte odborníkom a neváhajte. Robíte to pre seba, svojich rodičov aj svoje deti. Aby vás to potom nebolelo,“ dodala Lenka. K príspevku pridala fotku, na ktorej je so svojim otcom a hoci v texte nekonkretizovala, koho jej koronavírus zobral, jej sledovatelia to pochopili tak, že to bol práve on. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť!

Viac o téme: Lenka Šoóšová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu