Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Poriadne emotívne ráno pre Šóošovú a Juraška: V priamom prenose im VYRAZILI DYCH!

Roman Juraško a Lenka Šóošová Zobraziť galériu (5)
Roman Juraško a Lenka Šóošová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Dojalo ich to! Pre Lenku Šóošovú a Romana Juraška je dátum 12. január jedným z tých, na ktorý nezabudnú. Presne v ten deň pred 17 rokmi totiž začali na obrazovkách Markízy pôsobiť ako moderátorská dvojica v relácii Teleráno. Pri príležitosti výročia si pre nich tvorcovia pripravili prekvapenie, ktoré im vyrazilo dych.

Už hneď v úvode dnešného Telerána sa Lenka a Roman s divákmi podelili o informáciu, že práve dnes oslavujú 17. výročie svojho úplne prvého spoločného vysielania. „Vidíš, ako ten čas beží,” poznamenal Juraško, ktorý sa spoločne s kolegyňou neubránil smiechu, keď sa na obrazovkách objavila archívna fotografia. 

Takto vyzerali Lenka Šóošová a Roman Juraško v začiatkoch svojej kariéry.
Zobraziť galériu (5)
Takto vyzerali Lenka Šóošová a Roman Juraško v začiatkoch svojej kariéry.  (Zdroj: TV Markíza)

Počas vysielania však nastal aj moment, ktorý ostrieľaným moderátorom vyrazil dych. Kolegovia si totiž pre nich pripravili vydarený zostrih, ktorý obsahoval úryvky z uplynulých rokov. A veru, dvojica sa spolu ocitla v rôznch zaujímavých situáciách, a tak sa im v jednej chvíli vynorilo množstvo spomienok. 

„Toto sme nečakali. Je to až desivé, ako ten čas beží,” reagoval zaskočený Roman. „Fakt ma to dojalo. Ďakujeme vám všetkým,” pridala sa Lenka, ktorej sa leskli oči. A keďže nasledoval reklamný a spravodajský blok, mohli opäť "nabrať dych". 

Šóošová a Juraško sú medzi divákmi obľúbenou moderátorskou dvojicou. Na sociálnych sieťach sa preto začali objavovať pekné komentáre od divákov. „Vstávala som s nimi na strednej a vstávam s nimi stále. S jedným z nich úplne každý deň,” napísala na svojom Instagrame Juraškova partnerka Diana Hágerová, s ktorou má moderátor dcérku Izabelku a syna Tristanka. 

Lenka Šóošová je vydatá za producenta Richarda Raimana, s ktorým má synov Richarda a Ronalda. 

 

Viac o téme: Lenka ŠóošováRoman JuraškoTeleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu