Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V Talente robil kedysi CHU*OVINY, teraz... Prišiel bez trička a ohúril!

Stanislav Mečiar Zobraziť galériu (2)
Stanislav Mečiar (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Neúspech ho neodradil! Šou Česko Slovensko má talent sa na našich obrazovkách objavuje už roky. Aktuálne beží deviata séria. Dnes večer sa diváci môžu tešiť napríklad aj na vystúpenie Stanislava Mečiara (22), ktorý nie je žiadnym nováčikom. Avšak kým v minulosti ako žonglér príliš neohúril, tentokrát z neho všetci padli na zadok.

Najhorší žonglér, aký tu kedy bol! Aj takýmito slovami "potešil" porotca Jaro Slávik súťažiaceho Stanislava Mečiara, ktorý sa v šou Česko Slovensko má talent prvýkrát objavil v roku 2018. A šťastie skúšal aj potom. 

VIDEO: Stanislav Mečiar v šou Česko Slovensko má talent ako žonglér.

Stanislav Mečiar kedysi skúšal šťastie v Talente ako žonglér (Zdroj: TV Joj)

Avšak kým v minulosti sa Mečiar predvádzal ako žonglér, teraz stavil na oveľa pútavejšie a zaujímavejšie číslo. V priebehu roka si totiž nacvičil akrobatické vystúpenie vo veľkom kruhu. A porota nešetrila nadšenými reakciami. „Stanko nám vyrástol, vyzliekol sa, dostal rozum a konečne prestal robiť tie chu*o... ehm blbosti na tom pódiu,” poznamenal Jaro Slávik. 

„To, čo som videla pred tym a čo vidim teraz, to je veľký skok,” poznamenala nadšená Diana Mórová. s by sme mohli dávať za príklad, ako neutiecť po prvom neúspechu v šou Česko Slovensko má talent naštvaný a nadávať na nás, že sme mu skazili celý život. Treba si vziať to ponaučenie a nájsť niečo, čo vás baví,” povedala k tomu Marta Jandová, ktorá priznala, že počas jeho vystúpenia ani nedýchala.

VIDEO: Stanislav Mečiar svojím vystúpením ohúril nielen porotu. 

Stanislav Mečiar svojím výkonom všetkých ohúril (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Česko Slovensko má talentStanislav Mečiar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu