Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nechutné priznanie známej Slovenky: Ušlo jej priamo na móle!

Iní by sa k tomu určite nepriznali. Zobraziť galériu (5)
Iní by sa k tomu určite nepriznali. (Zdroj: Instagram L.G.)

BRATISLAVA - Ups! Lucia Gachulincová (26) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka markizáckej reality šou Farma. Tam získala obrovské množstvo fanúšikov a dnes je známou influencerkou. A na sociálnych sieťach vystupuje naozaj otvorene. Často rozpráva na témy, ktoré iní tabuizujú. Najnovšie sa rozhovorila o tráviacich ťažkostiach... Priznala, že jej ušlo priamo na predvádzacom móle!

V minulosti otvorene hovorila o svojich psychických problémoch a o tom, že musí brať antidepresíva. Pravidelne otvára tabuizované témy, no a aktuálne otvorene prehovorila o ďalšej. Na sociálnych sieťach sa Lula Gachulincová rozrozprávala o tráviacich ťažkostiach. Svojich sledovateľov sa opýtala, či si prdli alebo mali tráviace ťažkosti v nevhodnej situácii. 

Galéria: Lucia Gachulincová

Tí sa s ňou následne delili o najrôznejšie kuriózne situácie. A jednou prispela aj ona sama. Priznala sa k niečomu, čo by si iná známa tvár určite nechala len a len pre seba. Vraj jej ušlo priamo na prominentnej akcii. „Ja som si pred 4 rokmi prdla na móle pri módnej prehliadke, lebo mi došlo: Šak som tam sama a nikto by to na mňa aj tak nepovedal,“ napísala. No ale teraz, Lula, to vie už celé Slovensko!

Nechutné priznanie známej Slovenky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram L.G.)

Viac o téme: Lucia Lula Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu