Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Súťažiaci v Superstar DOURÁŽAL Bagárovú: Haberovi rupli nervy… KRETÉN!

Haberovi rupli nervy! Zobraziť galériu (7)
Haberovi rupli nervy! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Človek by si povedal, že po dlhých rokoch, čo sa Superstar vysiela na slovenských obrazovkách, si človek dvakrát premyslí, či sa na niečo podobné dá. Teda aspoň v prípade, ak si nie je istý, či vôbec vie spievať. Lenže niektorým ľuďom sebareflexia úplne ušla alebo o nej nikdy nepočuli. A žiarivým príkladom je aj jeden zo súťažiacich, ktorý vystúpi v dnešnej epizóde...

Vojtěch Hrubý svoje priezvisko absolútne vychytal. Teda aspoň, čo sa týka úcty k ženám či ľuďom, ktorí majú na veci odlišný pohľad ako on. Umelecký kováč mal v úmysle zahviezdiť v Superstar, no namiesto toho sa totálne strápnil a ešte aj dourážal Moniku Bagárovú. Pri jeho speve celú porotu takmer zdvihlo zo stoličky a bolo jasné, že predstavenie "nádejného speváka" nikoho z nich nenadchlo. 

Superstar Vojtech Hruby, Monika Bagarova (Zdroj: TV Markíza)

Do miestnosti prišiel bez topánok, správal sa akosi zvláštne a namiesto spevu... Povedzme, že kričal. Niet divu, že nikto z porotcov nemal v úmysle nechať ho postúpiť. A ako to už býva, svoj názor mu povedali pekne na rovinu. Keď s kritikou začala Monika Bagárová, Vojtech tvrdil, že ju dobre nepočuje a chcel, aby svoje slová zopakovala. 

Vojtěchov výkon porotu nenadchol. Práve naopak.
Zobraziť galériu (7)
Vojtěchov výkon porotu nenadchol. Práve naopak.  (Zdroj: TV Markíza)

„Že to bolo hrozné a či to nepočuješ,” snažili sa mu vysvetliť aj ostatní. Reakciu, akou sa dlhovlasý mladík do Moniky pustil, však nikto nečakal. Arogancia a absolútna drzosť sú len slabým odvarom slov, akými možno označiť jeho správanie. V závere dokonca odpálkoval aj Leoša Mareša.

„Nauč sa správať k babám v živote,” zakričal na neho pri odchode Paľo Habera potom, čo ho vyhodil.

Súťažiaci Monike poriadne naložil. Porotkyňa nemohla uveriť tomu, čo jej povedal.
Zobraziť galériu (7)
Súťažiaci Monike poriadne naložil. Porotkyňa nemohla uveriť tomu, čo jej povedal.  (Zdroj: TV Markíza)

A na záver si neodpustil ďalšiu štipľavú poznámku. „Ľudia, ktorí vedia najviac, sú v živote väčšinou najnormálnejší. Ľudia, ktorí vedia h**vno, sú takýto kreténi ako tento tu,” skonštatoval porotca.

To, ako Vojtech spieval, si môžete pozrieť vo videu vyššie, záznam, ktorý zachytáva konflikt s Monikou Bagárovou, nájdete zasa vo videu pod týmto textom. 

Súťažiaci v Superstar DOURÁŽAL Bagárovú: Haberovi rupli nervy… KRETÉN! (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: SuperstarPavol HaberaMonika Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu