Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bohdalka (90) sa utrhla z reťaze: BOZKY so ŽENOU a... Keď uvidíte jej vnuka, odpadnete!

Jiřina Bohdalová na narodeninovej oslave Františka Janečka. Zobraziť galériu (7)
Jiřina Bohdalová na narodeninovej oslave Františka Janečka. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Tá ženská je neskutočná! To si pri pohľade na energickú Jiřinu Bohdalovú povedia zrejme mnohí. 90-ročná umelkyňa nechýbala na nedávnej narodeninovej párty hudobného skladateľa a producenta Františka Janečka (77), kde rozdávala bozky všetkým naokolo. Aj ženám. Garde jej okrem priateľa robil i jej vnuk, ktorý by vzhľadom pokojne zapadol do série o Harrym Potterovi. Veď, pozrite!

Jiřina Bohdalová je skrátka živel. A nemení sa to ani s pribúdajúcimi rokmi. Hoci nedávno oslávila 90. narodeniny, stále má energie na rozdávanie a kdekoľvek sa objaví, je hneď stredobodom pozornosti. Inak tomu nebolo ani na narodeninovom žúre Františka Janečka. 

Bohdalka (90) sa utrhla
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na párty prišla Jiřinka spolu so svojím partnerom, podnikateľom Ľubomírom Fockom a starším vnukom Marekom. Pri pohľade na neho zostali mnohí prítomní v šoku. Zarastený, dlhovlasý a bradatý muž totiž akoby z oka vypadol Hagridovi z Harryho Pottera. 

Jiřina Bohdalová má jedinú dcéru - Simonu Stašovú, ktorá je tiež úspešnou herečkou. Tá má za sebou dve nevydarené manželstvá a je dvojnásobnou matkou. Staršieho Syna Mareka má s talianským profesorom a kritikom menom Eusebio Ciccoti, druhého Vojtěcha porodila Pavlovi Skřípalovi. 

Bohdalka (90) sa utrhla
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nie je žiadnym tajomstvom, že Bohdalová veľmi rada rozdáva bozky. Dokonca priamo na ústa. Ako dokazujú fotky z narodeninového žúru, ostala tomu verná aj v čase, keď nás sužuje pandémia. Vo veľkom pusinkovala nielen oslávenca, ale aj fešáka Sagvana Tofiho, či speváčku Jitku Zelenkovú. 

Bohdalka (90) sa utrhla
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jiřina Bohdalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu