Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Splň sa mu senil: Attila Végh má obrovskú radosť... FOTO Druhé dieťatko!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Instagram N.V.)

BRATISLAVA - Minulý rok v januári prežívala rodina Véghovcov obrovskú radosť. Attilova manželka Natália v trnavskej nemocnici priviedla na svet synčeka, ktorý dostal meno po pyšnom tatkovi. A dvojica teraz oznámila, že sa ich rodinka opäť rozrastie!

„Máme obrovskú radosť! Attilka bude mať bračeka alebo sestričku,” napísal šťastný zápasník k fotografii, kde svojej polovičke drží ešte nenápadné tehotenské bruško. Natália sa k tomu, že čaká druhé bábätko, rozpísala o čosi viac. 

Atilla Végh kuriózne zranenie ryby, háčik (Zdroj: Instagram A.V.)

„Ako sa to hovorí? S jedným rastie chuť, či jedno je len pre strach? Alebo najkrajší darček, aký môžete dať svojmu dieťaťu, je súrodenec. Podaktorí ste mali pravdu. Áno som v tom,” napísala k tej istej snímke sexi blondínka a priznala, že druhý potomok vôbec nebol v pláne. 

Attila Végh sa stane dvojnásobným otcom
Zobraziť galériu (5)
Attila Végh sa stane dvojnásobným otcom  (Zdroj: Jan Zemiar)

„Ale je to tak. Moje plány na tento rok boli úplne iné, ale ako som raz spomínala, človek mieni, pán Boh mení. Bol to veľký šok pre mňa, skoro som odpadla A mne to tehotenstvo zasa dlho nejde skrývať. Brucho jak v piatom, 5 kíl hore.. Klasika, ako cez kopirák s Att," okomentovala Véghova manželka a dodala, že na svoje ďalšie bábätko sa už nesmierne tešia. 

Budúcim dvojnásobným rodičom srdečne gratulujeme a prajeme najmä veľa zdravia! 

Viac o téme: Attila Végh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu