Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda Oteckov Dominika Kavaschová ukázala babku: Ej, pozrite, aká čiperka!

Dominika Kavaschová si aktuálne užíva materskú dovolenku. Zobraziť galériu (2)
Dominika Kavaschová si aktuálne užíva materskú dovolenku. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Pred polrokom sa diváci markizáckeho seriálu Oteckovia museli rozlúčiť s jednou z najobľúbenejších postáv. Dominika Kavaschová (32), ktorá stvárňovala bláznivú Sisu, totiž odišla na materskú dovolenku. Aktuálne si herečka naplno užíva chvíle v kruhu rodiny. A pochválila sa fanúšikom svojou babkou. Pozrite, aká čiperka!


Hviezda Oteckov porodila dcérku: Aha, aké netradičné meno dostala!


Dominika Kavaschová sa začiatkom mája stala mamou dcérky Maie. Namiesto nabitých natáčacích dní, si tak herečka aktuálne naplno užíva rodinného pokoja. Aj tradičnú letnú dovolenku pri mori vymenila za oddych na rodnom východe.

Galéria: Dominika Kavaschová

Svojich fanúšikov na sociálnej sieti Instagram tak v posledných dňoch zahŕňa fotkami so svojimi najbližšími. Zverejnila aj záber s milovanou babkou. No a nielen, že staršia tmavovlasá dáma je zjavne veľká čiperka, ale podobu so svojou slávnou vnučkou rozhodne nezaprie. 

„Moja babka krásna prekrásna,“ napísala k záberu s usmievavou pani Dominika Kavaschová. No a babka s vnučkou majú nielen podobné črty tváre, ale herečka po svojej starkej zdedila aj šibalské oči a pekný úsmev. Veď pozrite na ne, rodinné puto by rozhodne nezapreli!

Hviezda Oteckov Dominika Kavaschová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram D.K.)

Viac o téme: Dominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu