Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalšia tragická správa: Zomrel hudobník František Nedvěd (†73)!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: YouTube)

PRAHA - V nedeľu večer česko-slovenskú verejnosť zasiahli rovno dve tragické správy. Do neba odišiel legendárny umelec Milan Lasica (†81) , krátko nato sa objavila ďalšia smutná informácia. Chvíľu pred jedenástou hodinou večer hudobník Vojta Nedvěd oznámil, že zomrel jeho milovaný otecko - František Nedvěd (†73)

„S hlbokým zármutkom a ťažkým srdcom oznamujeme, že nás dnes vo večerných hodinách navždy opustil náš milovaný otec František Nedvěd," napísal Vojta stručne na svojom Facebooku. 

Zomrel František Nedvěd
Zobraziť galériu (8)
Zomrel František Nedvěd  (Zdroj: CT)

Od minulého roka muzikant neustále bojoval so zdravotnými problémami. Minulý rok podstúpil František Nedvěd päťhodinovú operáciu srdca. Koncom roka 2020 zas vo vysielaní rádia prezradil, že bojuje s rakovinou. A krátko nato, ako ukončil liečbu chemoterapiou, dostal koronavírus.

Keď ukončil poslednú sériu chemoterapií a vrátil sa mu hlas, konečne si vydýchol. No nie na dlho! Legendárny spevák sa totiž nakazil koronavírusom. „Lekári zistili, že mám covid-19, keď som mal ísť na plánované očkovanie,” prezradilv máji portálu Život v Česku. 

Ďalšia tragická správa: Zomrel
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Barrandov)

 „Prišlo mi to všetko naraz, chemoterapia, rádioterapia, ožarovanie, bolo to niečo príšerné. A teraz do toho koronavírus. Postavím sa, motá sa mi hlava. Ráno mi je dobre, na obed a popoludní je to zlé, tak neviem, či to nespôsobuje to, že beriem lieky na srdce,” posťažoval sa vtedy Nedvěd, ktorý by v septembri oslávil 74. narodeniny. 

Česť jeho pamiatke! 

Rodine a najbližším zosnulého hudobníka vyjadruje úprimnú sústrasť. 

Viac o téme: ZomrelFrantišek Nedvěd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu