Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezda Oteckov sa nehanbí: Dva mesiace po pôrode ukázala telo v bikinách... FOTO Toto ako dokázala?!

Dominika Kavaschová Zobraziť galériu (5)
Dominika Kavaschová (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLVA - Uplynuli už dva mesiace odvtedy, ako sa hviezda seriálu Oteckovia teší z toho najkrajšieho "titulu", aký môže žena v živote dostať. Z obľúbenej herečky Dominiky Kavaschovej (32) sa začiatkom mája stala mamička, na svet priviedla dcérku Maiu. A teraz...

Život Dominiky a jej snúbenca Dana Fishera sa pred dvomi mesiacmi obrátil úplne naruby. Z dvojice sympatických umelcov sa stali rodičia vytúženej dcérky, ktorá sa stala ich absolútnou prioritou. Aj napriek tomu sa však herečka nezaraďuje medzi mamičky, ktoré majú potrebu svoje deti každú chvíľu pretŕčať na sociálnych sieťach. Práve naopak. Hoci svojich priaznivcov prostredníctvom sociálnych sietí púšťa do svojho súkromia, to najdôležitejšie si chráni. 

Dominika Kavaschová o kočíkovaní v Bratislave (Zdroj: Instagram DK)

S čím však zjavne vôbec nemá problém, sú zábery na jej odhalené telo po pôrode. Čerstvá mamina totiž najnovšie na Instagrame zverejnila fotku, ako si užíva čas na slniečku. No a keďže aktuálne máme na Slovensku priam až tropické teploty, Dominika sa ukázala v bikinách. A pôrod-nepôrod, obliekla si rovno dvojdielne. 

Dominika Kavaschová ukázala postavu po pôrode.
Zobraziť galériu (5)
Dominika Kavaschová ukázala postavu po pôrode.  (Zdroj: Instagram D.K.)

A mnohým ľuďom zrejme vypadli oči z jamiek. Sympatická umelkyňa totiž absolútne nevyzerá na to, že len pred dvomi mesiacmi porodila dcérku. Postavičku má ako lusk a ona sama priznala, že sa teší z úzkeho pásu. „Môj milý osí pás. Už som myslela,  že ťa nikdy neuvidím. A si späť,” pochválila sa spokojná herečka, ktorá vyzerá naozaj fantasticky! 

Viac o téme: Dominika KavaschováMaia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu