Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bucľatá superstaristka rapídne schudla a teraz... FOTO Dostala sa do TOP zostavy Miss Universe!

 Dostala sa do TOP zostavy Miss Universe! Zobraziť galériu (8)
Dostala sa do TOP zostavy Miss Universe! (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Pamätáte si ešte na Superstar z roku 2013? Tento ročník bol pomerne slabý na umelcov, ktorým sa podarilo preraziť v hudbe, z finalistov sa doteraz najviac hovorí o Sabine Křovákovej, ktorá sa stala aj celkovou víťazkou. Do TOP 12-ky sa vtedy dostala aj krásna Slovenka Virginia Buberníková. A neuveríte, ako a zmenila!

Na Virginii mohli páni oči nechať, komplimentami na jej zjav nešetril ani kat Paľo Habera. A to aj napriek tomu, že Virginia nebola typickou modelkou. Teda spoň čo sa týka postavy. Hoci mala len 18 rokov, pôsobila omnoho vyspelejšie a disponovala plnšími ženskými krivkami. Spevácky talent sa mladej kráske rozhodne uprieť nedal, no napokon sa vydala inou cestou. 

Virginia Buberníková počas Superstar
Zobraziť galériu (8)
Virginia Buberníková počas Superstar  (Zdroj: Profimedia)

Dnes sa Virginia živí ako trénerka, drie na svojej postave a už niekoľkokrát sa postavila na mólo. Napríklad ako modelka návrhárky Jany Jurčenko. No a zdá sa, že práve týmto smerom to temperamentnú tmavovlásku začalo ťahať čoraz viac. 

Najnovšie sa totiž prihlásila do súťaže Miss Universe, na ktorej riaditeľka Silvia Lakatošová spolupracuje so Zuzanou Plačkouvou. A Virginii sa podarilo tieto dve dámy zaujať natoľko, že ju posunuli až do zostavy s TOP 20 slovenskými kráskami. 

Bucľatá superstaristka rapídne schudla
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram )

Virginia za roky od Superstar výrazne schudla
Zobraziť galériu (8)
Virginia za roky od Superstar výrazne schudla  (Zdroj: Instagram )

Kus cesty má teda ešte pred sebou, no ktovie. Možno sa našou novou kráľovnou krásy prvýkrát stane žena, ktorá kedysi skúsila šťastie v speváckej súťaži. Krásna tvár, exotický zjav, charizma, postava ako lusk... Virginia je pre ostatné dámy rozhodne veľkou konkurentkou!

Viac o téme: SuperstarMiss UniverseVirginia Buberníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu