Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bývalá moderátorská hviezda zverejnila FOTO z mladosti: Dnes sexi cica, no kedysi... V 18-ich vyzerala na 48!

Zverejnila FOTO z minulosti! Zobraziť galériu (9)
Zverejnila FOTO z minulosti! (Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Kristína Kormúthová nie je v slovenskom šoubiznise žiadnym neznámym pojmom. Niekdajšia moderátorka sa dnes živí úspešným podnikaním v oblasti módy, vytvorila si vlastnú značku a to, že dokonalé fashion kúsky sú jej vášňou, dokazuje aj na každej spoločenskej akcii, kde sa objaví...

My sme Kristínu naposledy stretli počas otvárania luxusného solária v bratislavskom nákupnom centre na nábreží Dunaja. Brunetka si všetkých absolútne podmanila už počas svojho príchodu. Na sebe mala exkluzívne kúsky z dielne luxusného módneho domu Louis Vuttion a tento outfit zdôraznil všetky jej prednosti. 

Bývalá moderátorská hviezda zverejnila
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Topky)

Kormúthová je ženou, ktorá by si lusknutím prsta dokázala získať takmer každého muža. Zaujme vďaka charizme, dôvtipu, pracovitosti, inteligencii a aby toho nebolo málo, disponuje aj dokonale vypracovanou postavičkou a atraktívnou tvárou. Lenže, čo sa týka jej atraktivity, v minulosti vraj až tak oslnivo nevyzerala. Teda aspoň podľa toho, čo sama o sebe napísala. 

Najnovšie na Instagrame zverejnila záber z časov, kedy mala sladkých osemnásť. Kristínu by ste na fotke z minulosti zrejme hneď na prvý pohľad nespoznali. A to najmä vďaka tomu, že v spomínanom období nosila blond farbu vlasov. A šikovná podnikateľka je na svoj vtedajší vzhľad pomerne kritická. 

Takto Kristína vyzerala v čase, kedy mala len 18-rokov.
Zobraziť galériu (9)
Takto Kristína vyzerala v čase, kedy mala len 18-rokov.  (Zdroj: Instagram )

„Blond už nikdy viac. Keď v 18-ich vyzeráš na 48,” smiala sa Kormúthová na Instagrame na margo zverejnenej snímky. Na jej mieste by sme zrejme vizáž z mladosti až tak negatívne nezhodnotili, no tmavá farba vlasov jej zrejme predsa len pristane viac. A čo si o tom myslíte vy? 

 

 

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu