Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kuriózna NEHODA deň pred natáčaním Talentu: Jasmina Alagič nešťastne spadla… MESIAC bude mimo!

Jasmina Alagič bude celý mesiac indisponovaná. Zobraziť galériu (5)
Jasmina Alagič bude celý mesiac indisponovaná. (Zdroj: Mia Křižková)

BRATISLAVA - Jojka v tomto období natáča kastingové kolá ďalšej série šou Česko Slovensko má talent. Ako televízia avizovala, novou moderátorskou dvojicou je Jasmina Alagič (32) a Dávid Gránsky (29). Niekoľko kôl sa však krásna Slovenka bude na obrazovkách objavovať s vyviazanou rukou. V sobotu, len deň pred natáčaním Talentu, mala totiž kurióznu nehodu!

VIDEO: Jasmina Alagič sa v nedeľu objavila na svojom Instagrame so zranenou rukou

Zranená Jasmina Alagič: NEHODA! (Zdroj: Instagram J.A.)

V nedeľu Jasmina Alagič oslavovala 32. narodeniny. Na videách, ktoré zverejňovala na sociálnej sieti Instagram, si však fanúšikovia mali možnosť všimnúť, že má zranenú ruku. Na záberoch sa totiž objavovala už s vyviazanou rukou. Čo sa jej stalo, však svojim obdivovateľom neprezradila. 

Galéria: Jasmina Alagič a Rytmus so synčekom Sanelom.

Nám sa podarilo zistiť, čo sa skrýva za jej záhadným zranením. A ide v skutku o kurióznu nehodu. Stalo sa to ešte v sobotu, len deň pred natáčaním novej časti jojkárskeho Talentu. „Zamotala sa do širokých nohavíc a spadla, ale tak nešťastne, že to vyzeralo na zlomeninu,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. 

No našťastie sa toto podozrenie nepotvrdilo. „Bola na röntgene, ale má len pomliaždené mäkké tkanivá,“ dozvedeli sme sa. No z nepríjemného zranenia sa bude dostávať podobne dlho, akoby to mala zlomené. Lekár jej totiž nakázal, aby mala ruku vyviazanú celý jeden mesiac. 

Diváci na obrazovkách Jojky ju tak v šou Česko Slovensko má talent budú nejaký čas vídať so zranenou a obviazanou rukou. Nuž, ako vidno, nástrahy na nás môžu čakať aj na pomerne nečakaných miestach, treba byť preto dostatočne ostražitý - vždy a všade!

Jasmina Alagič mala v sobotu kurióznu nehodu.
Zobraziť galériu (5)
Jasmina Alagič mala v sobotu kurióznu nehodu.  (Zdroj: Instagram J.A.)

Viac o téme: Česko Slovensko má talentJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu