Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúca spoveď Nedvědovho syna: Odkryl pravú tvár legendy!

Jan a František Nedvědovci sú legendami. Slávni bratia si však už nevedia prísť na meno. Zobraziť galériu (5)
Jan a František Nedvědovci sú legendami. Slávni bratia si však už nevedia prísť na meno. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Poriadne silné slová! Bratia Jan (74) a František (73) Nedvědovci sú legendami nielen v susedných Čechách, ale aj u nás. Nie je tajomstvom, že ich vzťahy sú v posledných rokoch veľmi napäté. Starší z dvojice však má poriadne naštrbené vzťahy aj so svojím synom Janom Nedvědom ml. (49), ktorý v týchto dňoch poskytol českému denníku Blesk pomerne šokujúci rozhovor.

Na topkách sme vás informovali, že Františka Nedvěda sužuje podlomené zdravie. Začiatkom minulého roka podstúpil 5-hodinovú operáciu srdca. Koncom toho istého roka priznal, že bojuje s rakovinou. A aby toho nebolo málo, neobišiel ho ani koronavírus. 


Hneď po chemoterapiách KORONAVÍRUS: Najhoršie obdobie českého hudobníka!


Ani vážne zdravotné ťažkosti neboli dostatočným dôvodom na to, aby si rozhádaní bratia k sebe našli opäť cestu a zmierili sa. Podľa medializovaných informácii má vážne komplikácie aj starší z bratov - Jan. Ten vraj má strach z ľudí a stráca sluch. 

Šokujúca spoveď Nedvědovho syna:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TASR)

Jeho syn Jan, s ktorým už zhruba osem rokov spolu nekomunikujú, by mu rád podal pomocnú ruku. Avšak ktovie, ako slávny otec bude reagovať na rozhovor, ktorý v týchto dňoch poskytol Blesku.

Jan sa okrem iného posťažoval, že v porovnaní so strýkom Františkom jeho otec nikdy nevedel podporiť svojich najbližších. „Keď som postavil úspešnú a fungujúcu firmu, autoservis, tak sa tam ani nebol pozrieť, ani sa o tom nechcel rozprávať, jednoducho ho to vôbec nezaujímalo. A to je pre syna strašne smutné. Veď každý syn chce otcovi dokázať, že nie je na nič, že niećo dokáže, že je znalý vo svojom odbore. A keď sa syn stretne s takým ignorantstvom, vedie to k rôznym psychickým problémom,” uviedol syn legendárneho Nedvěda.

Šokujúca spoveď Nedvědovho syna:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TASR)

S horkosťou spomína aj na obdobie detstva. „Stále hovoril, že ho národ potrebuje. že Boh mu dal dar umenia a musí ho využiť, takže nemá čas sa s deťmi tak často hrať. Jeho cholerické záchvaty, či krik a rev nám do vienka pokojný a vyrovnaný psychický život práve nedali. Život s ním nebol jednoduchý,” dodáva Jan, ktorý s otcom svojho času koncertoval a vystupoval. 

Dnes veľmi túži po tom, aby sa spolu opäť vrátili na pódiá. Slávnemu otcovi chce dať spraviť zuby, kúpiť kvalitné načúvacie prístroje a hlavne sa pomeriť. Nuž, plány sú to smelé. Či sa mu to však podarí, je otázne...

VIDEO: Jan Nedvěd a Jan Nedvěd ml. v relácii Znáte se?

Viac o téme: Jan NedvědNedvědovciJan Nedvěd ml.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu