Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obrovská strata slovenskej speváčky: Zomrel jej otec aj babka… V ten istý deň!

Slovenská speváčka Sima prežíva obrovský smútok. Zobraziť galériu (5)
Slovenská speváčka Sima prežíva obrovský smútok. (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Slovenská raperka Simona Hegerová (25) známa pod prezývkou Sima prežíva najťažšie chvíle svojho života. Cez víkend jej totiž osud uštedril rovno dve tvrdé rany. Prišla o otca, aj babku... V rovnaký deň!

Prísť o blízkeho človeka je vždy ťažké, no keď osud nemilosrdne zoberie rovno dve milované osoby, bolesť sa znásobuje. Aktuálne si takýmto ťažkým životným obdobím prechádza aj 25-ročná slovenská raperka Simona Hegerová alias Sima. Cez víkend prišla o otca aj o babku. Dokonca v ten istý deň.

Galéria: Simona Hegerová alias Sima

O smutnej udalosti informovala na svojom Instagrame. Najprv zverejnila post na nástenke svojho profilu, no sociálna sieť z nejakého dôvodu tento príspevok zmazala. Zverejnila ho tak druhýkrát - no pre zmenu do príbehu. A netajila smútok, ktorý prežíva. 

„Tati, ľúbim ťa" Budem mi strašne chýbať. Je toľko vecí, čo som ti nestihla ešte povedať, toľko miest, kam som ťa nestihla vziať, ale viem, že ty to vieš, že ma vidíš a že budeš dávať na nás tam zhora pozor. Raz sa stretneme, aj keď už nie na tomto svete,“ napísala Sima. 

„V sobotu, v ten istý deň, ako odišla aj tvoja mama, naša milovaná babička, si išiel za ňou. Budete nám obaja chýbať. V našich srdciach budete žiť navždy,“ napísala milujúca dcéra a vnučka. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť!

Obrovská strata slovenskej speváčky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram S.H.)

Viac o téme: Sima Hegerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu