Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

ŠOK: Slovenskú speváčku ako dieťa sexuálne zneužívali... Konečne sa rozhodla prehovoriť!

Obeťou sexuálneho zneužívania bola aj známa Slovenka. Zobraziť galériu (6)
Obeťou sexuálneho zneužívania bola aj známa Slovenka. (Zdroj: pixabay)

BRATISLAVA - Už niekoľko dní otriasa Slovenskom prípad sexuálneho zneužívania maloletých dievčat modelingovou agentúrou. Obeťou bola aj slovenská speváčka Simona Hegerová známa ako Sima (23). Tá sa teraz rozhodla prehovoriť.

Prípad manželov z Mojmíroviec, ktorí mali prostredníctvom svojej modelingovej agentúry sexuálne zneužívať maloleté dievčatá, už rieši polícia. Medzi deviatimi obeťami, o ktorých sa doteraz vie, je aj slovenská speváčka a raperka Sima, ktorá musela sexuálne praktiky zvrhlého majiteľa agentúry znášať od svojich štrnástich rokov.

Speváčka Sima bola ako tínedžerka sexuálne zneužívaná.
Zobraziť galériu (6)
Speváčka Sima bola ako tínedžerka sexuálne zneužívaná.  (Zdroj: Instagram S.H.)

O všetkom sa však teraz rozhodla prehovoriť prostredníctvom TV Markíza a pomôcť tak nielen vyšetrovateľom, ale aj ostatným dievčatám, ktoré si hrôzostrašné chvíle takisto zažívali. Simu manželia oslovili, keď mala len štrnásť rokov, aby zaspievala na súťaži miss, ktorú mali organizovať. Aj ju však, rovnako ako svoje modelky, zneužili. „Bolo to asi pol roka po tom, ako sme sa spoznali,” zverila sa Sima, ktorá týmto nechutným spôsobom prišla o nevinnosť.

Dnes je Sima úspešná speváčka a pomôcť chce ostatným dievčatám.
Zobraziť galériu (6)
Dnes je Sima úspešná speváčka a pomôcť chce ostatným dievčatám.  (Zdroj: Instagram S.H.)

Zneužívanie skončilo, až keď mala sedemnásť rokov, no ešte dlho po tom speváčka mlčala. „Celé tie tri roky sa mi vyhrážal, ukázal mi aj, že má doma zbraň. Mali to dokonale premyslené,” priznala s plačom Sima. Blondínka však konečne nabrala odvahu a k statočnosti vyzýva aj ostatné dievčatá prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti.

Sima oslovila zneužívané dievčatá aj prostredníctvom svojho Instagramu.
Zobraziť galériu (6)
Sima oslovila zneužívané dievčatá aj prostredníctvom svojho Instagramu.  (Zdroj: Instagram S.H.)

„Hlas každej jednej z nás je podstatný. Možno ani neviete, ako ťažko sa mi to píše, ale chcem vyzvať všetky prípadné obete, aby už viac nemlčali a kontaktovali políciu,” napísala Sima, ktorá túži po tom, aby konanie majiteľa agentúry navždy zastavili. Snáď speváčkin hlas aj takto pomôže spravodlivosti.

Viac o téme: SimaSimona Hegerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu