Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markíza spustila ďalšiu Svadbu: Veľká kritika prvej nevesty... A bude horšie!

Fuu, to bude poriadne drsné! Zobraziť galériu (5)
Fuu, to bude poriadne drsné! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - V uplynulý piatok televízia Markíza spustila ďalšiu sériu obľúbenej šou Svadba na prvý pohľad. Tentokrát sa však diváci môžu pozrieť na českú verziu, ktorú už pre niekoľkými mesiacmi u našich susedov odvysielala TV Nova. No a keďže niektorí diváci celú šou už videli počas jej premiéry, neodpustili si poriadne štipľavé komentáre!

Počas prvej epizódy dali odborníci dokopy sexi zubnú sestričku Natáliu (23) a sympatického podnikateľa Františka. Po prvotných rozpakoch to vyzeralo tak, že dvojica to zvládla. Všetko sa však zmení v momente, keď novomanželia priletia na dovolenku na Zanzibar, čo diváci uvidia už počas piatkovej časti. 

Česká verzia Svadby na prvý pohľad nezačala dobre: Išla pred oltár a... Ježiš, mne je zle! (Zdroj: TV Markíza)

Galéria: Svadba na prvý pohľad - Natália a František

Medzi dvojicou príde k prvým nezhodám, no vraj to bude ešte oveľa horšie –príde aj k nepríjemným urážkam. A práve to je dôvod, prečo diváci, ktorí už českú Svadbu videli, nedokážu Natáliu vystáť. „Tá bude tak protivná. Na svadobnej ceste sa bude správať ako rozmaznané decko,” napísala jedna diváčka. Hneď sa pridala druhá, že na Nove taktiež videla všetky časti a čudovala sa, že František svoju nevestu nenechal na Zanzibare a nezutekal. 

Natáliu si diváci zrejme veľmi neobľúbia.
Zobraziť galériu (5)
Natáliu si diváci zrejme veľmi neobľúbia.  (Zdroj: TV Markíza)

A to vraj ani zďaleka nie je všetko. Natália, ktorá si u českých susedov získala prezývku "Ľadová kráľovná", vraj nie je nevestou, ktorá bude divákov škrieť najviac. Do hry totiž vstúpi ďalšia vydajachtivá žena, ktorá ľudí svojím protivným správaním vytáčala do nepríčetna. „To ešte len zažijete, ako sa tie nevesty budú správať, to slovenské sú zlatíčka,” vysvetľovala pani Andrea. 

Diskusia sa neskôr obrátila na istú Petru, ktorá má byť nevestou v treťom páre. Mladá učiteľka vraj bude nonstop nespokojná a po tom, čo uvidí svojho nastávajúceho, otvorene zhodnotí, že sa jej nepáči. Fanúšikovia šou ju neoznačovali inak ako "netýkavka". 

Zdá sa teda, že česká Svadba, ktorá na divákov v prvej epizóde pôsobila nudne, sa ešte poriadne rozbehne a máme sa na čo tešiť! 

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadNatália a František
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu