Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pamätáte si bacuľatú superstaristku Kolečkářovú? FOTO Brutálne schudla a už je z nej dvojnásobná mama!

Brutálne schudla a už je z nej dvojnásobná mama! Zobraziť galériu (4)
Brutálne schudla a už je z nej dvojnásobná mama! (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Uplynulo už 10 rokov, odkedy sa na obrazovkách vysielala druhá séria česko-slovenskej Superstar. Medzi najvýraznejších finalistov vtedy patrila aj bucľatá Alžbeta Kolečkářová (28), ktorá sa počas šou dala dokopy s rastamanom Michalom Šepsom (26). Dnes je z nej však už úplne iná žena a najnovšie i dvojnásobná mamička!

Speváčka s výrazným hlasom porodila svoje prvé dieťatko takmer pred tromi rokmi. Synček dostal netradičné meno Louis. Po pôrode prišla ďalšia zmena. Bývalá superstaristka, pre ktorú boli charakteristické kyprejšie krivky, výrazne schudla. A to až tak, že na ulici by ju na prvý pohľad len ťažko spoznali aj skalní fanúšikovia. 

Galéria: Alžběta Kolečkářová

Z Alžbety Kolečkářovej je už dvojnásobná mamička
Zobraziť galériu (4)
Z Alžbety Kolečkářovej je už dvojnásobná mamička  (Zdroj: Instagram A.K.)

Z Alžbety sa stala poriadna sexica a aj naďalej sa venuje hudbe. A aktuálne sa teší z radostnej novinky. Na svet totiž priviedla druhé dieťatko. Z Alžbety sa stala dvojnásobná mamička do rodinky pribudol ďalší synček, ktorého s priateľom pomenovali opäť netypicky - ich malý poklad sa volá Lenny. 

„Sotva som schudla 22 kíl, naozaj ťažko som na sebe pracovala, denne si odriekala, poctivo cvičila a prišlo ďalšie zaobľovanie postavy a priberanie na váhe. Skrátka sotva som schudla, hneď som znova otehotnela, pretože v covidovej dobe človek tak nejako tiahol k svojim blízkym a stratu svojej profesie kompenzoval inou 'zábavou', " vyjadrila sa Alžbeta s tým, že druhé dieťatko nebolo plánované  a dodala, že počas druhého tehotenstva dokopy pribrala 30 kilogramov. 

Speváčke sa podarilo zhodiť viac ako 20 kilogramov a poriadne sa vymakala!
Zobraziť galériu (4)
Speváčke sa podarilo zhodiť viac ako 20 kilogramov a poriadne sa vymakala!  (Zdroj: Instagram A.K.)

Aktuálne sa plánuje naplno venovať svojmu novorodeniatku, no dušuje sa, že hneď ako to bude možné, opäť na sebe začne makať. Zároveň dúfa v to, že sa už čoskoro bude môcť vrátiť aj na koncertné pódiá.

 „Krôčik po krôčiku. Vlaňajší rok mal byť prelomový. Mala som veľa naplánovaných vystúpení nielen po celej Českej republike, ale aj na Slovensku, v Rakúsku ... a dokonca som mala koncertovať v Belgicku a Nemecku. Z toho všetkého bohužiaľ zišlo," dodala Olečkářová s tým, že hoci si uvedomuje, že pri dvoch ratolestiach to bude o čosi ťažšie, pevne verí, že aspoň zopár koncertov jej klapne. 

Viac o téme: Alžbeta Kolečkářová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu