Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozvod po 5 rokoch a teraz: TOTO je frajerka slovenského speváka!

Lukáš Adamec Zobraziť galériu (3)
Lukáš Adamec (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

BRATISLAVA - Spevák Lukáš Adamec bol ženatý päť rokov a s manželkou mal dve deti, keď priznal, že sa rozvádzajú. Krátko po prepuknutí pandémie sa v živom vysielaní "prekecol", že po svojom boku už má novú partnerku. Ale až teraz ju ukázal.

Keď sa Lukáš ženil s Miriam, mali za sebou len krátku známosť. No už nosila pod srdcom ich prvé dieťatko. A dva roky po prvorodenom synčekovi prišla na svet aj dcérka. 

Rozvod po 5 rokoch
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram L.A.)

Galéria: Lukáš Adamec

Lenže manželstvo nevydržalo. Po piatich rokoch sa otriaslo v základoch. Koncom roka 2018 spevák priznal, že sa rozvádzajú. 

A súkromie si potom poriadne strážil. Verejne sa teda nevedelo, kedy do jeho života prišla nová žena. On sám sa prekecol v máji 2020. Stačilo sa ho v Teleráne opýtať, odkiaľ má sveter. „To bol hlavne nápad mojej priateľky a mama bola realizátorom. Ja som kedysi dávno dostal od mamy na Vianoce tiež podobný sveter, tak som tak podsúval mojej priateľke – jé, aký dobrý sveter, že by som taký raz chcel,“ vyjadril sa Lukáš a jeho vzťah bol razom odhalený bez toho, že by sa naň vôbec niekto pýtal. 

Napriek tomu to nie každý zachytil a pre mnohých je jeho súkromný život stále záhadou. Preto mu na sociálnej sieti Instagram prišla otázka: „Máš frajerku?” A Lukáš namiesto odpovede rovno zverejnil fotografiu. Prvýkrát teda ukázal, ako žena jeho srdca vyzerá. No jej identita je zatiaľ stále zakrytá rúškom tajomstva. 

Rozvod po 5 rokoch
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LA)

Viac o téme: Lukáš Adamec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu