Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prasklo tajomstvo slovenského speváka: Manželka je minulosťou, omylom priznal priateľku!

Slovenský spevák priznal novú frajerku! Zobraziť galériu (4)
Slovenský spevák priznal novú frajerku! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Ajaj, tak toto už neututlá! Ešte v roku 2018 fanúšikovia Lukáša Adamca (33) prekvapila správa, že jeho manželstvu s Miriam, ktoré roky vyzeralo idylicky, zazvonil umieračik. Rodičia dvoch spoločných ratolestí išli od seba, začiatkom roku 2019 už boli rozvedení...

Lukáš sa k rozvodu vyjadrovať nechcel, spevák si svoje súkromie naozaj úzkostlivo stráži. Pamätným rozhovorom je jeden z Telerána, keď z neho moderátori silou-mocou chceli niečo o krachu vzťahu vypáčiť, spevák ich napokon musel razantne odbiť, aby sa k tejto téme už nevracali. 

Galéria: Lukáš Adamec

Aj preto bolo prekvapením, že nový vzťah priznal rovno v priamom prenose. Muzikant bol opäť hosťom Telerána, spoločne začali debatovať o svetri, ktorý sa nápadne podobal na ten z muzikálu Neberte nám princeznú. Lukáš vtedy povedal to, čo doteraz tajil a jeho priznanie z neho vyšlo zrejme len omylom vďaka uvoľnenej atmosfére. 

Lukáš Adamec priznal novú priateľku
Zobraziť galériu (4)
Lukáš Adamec priznal novú priateľku  (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

Vzťah s bývalou manželkou je definitívne minulosťou
Zobraziť galériu (4)
Vzťah s bývalou manželkou je definitívne minulosťou  (Zdroj: Jan Zemiar)

Stačilo sa opýtať, odkiaľ má sveter. „To bol hlavne nápad mojej priateľky a mama bola realizátorom. Ja som kedysi dávno dostal od mamy na Vianoce tiež podobný sveter, tak som tak podsúval mojej priateľke – jé, aký dobrý sveter, že by som taký raz chcel,“ vyjadril sa Lukáš a jeho vzťah bol razom odhalený bez toho, že by sa naň vôbec niekto pýtal. Nech to teda zaľúbencom spoločne vyjde a snáď bude mať vo vzťahu spevák teraz o čosi viac šťastia ako predtým. 

Viac o téme: Lukáš Adamec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu