Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Plastika sexice z Markízy: Odborníci ju odhovárali, no... Už je po operácii!

Jana Hrmová si dala urobiť prvý invazívny zákrok. Zobraziť galériu (5)
Jana Hrmová si dala urobiť prvý invazívny zákrok. (Zdroj: Instagram JH)

BRATISLAVA - Plastické operáciu už nie sú ničím výnimočným a najmä medzi verejne známymi ženami sú, povedzme, bežnou záležitosťou. Najnovšie sa nechala vylepšiť aj exfarmárka Jana Hrmová (26). Hoci má štíhlu postavu, trápil ju jeden detail, ktorý je typický najmä pre ľudí s kilami navyše. Ľahla si preto pod nôž!

VIDEO: Pripomeňte si Janu Hrmovú na markizáckej Farme

Jana Hrmová v nemocnici rozhovor

Začiatkom marca sme na Topkách písali o skúsenosti, o ktorú sa na svojom Instagrame podelila influencerka Jana Hrmová. Po rokoch váhania sa totiž rozhodla, že sa nechá skrášliť na klinike krásy - jej zámerom bolo zbaviť sa dvojitej brady. Hoci nemá kilá navyše, tento nedostatok ju dlho trápil. 

Galéria: Jana Hrmová

Návšteva plastického chirurga však nedopadla podľa jej predstáv. Otočil ju rovno medzi dverami, že jej dvojitá brada nie je dostatočne veľká na to, aby zákrok podstúpila. „Prosím pekne, celá konzultácia trvala 5 minút a doktor mi povedal, že mi to proste neurobí, lebo nie som vhodný kandidát a mohol by mi viac len uškodiť, že veď tam toho nie je dostatok, takže...“ informovala vtedy Jana. 


Markizácka exfarmárka na klinike krásy: Poslali ju preč... Toto si chcela dať urobiť!


Chirurg jej vtedy odporučil, aby skúsila menej invazívne zákroky. No zdá sa, že ak si Jana niečo zmyslí, ide si za tým hlava-nehlava. Podľa všetkého sa jej nakoniec podarilo nájsť doktora, ktorý jej liposukciu druhej brady spravil - na sociálnej sieti sa totiž už pýši zábermi po zákroku. Tak snáď sa nenaplnia slová prvého odborníka a Hrmovej to naozaj neuškodí. 

FOTO Plastika sexice z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram J.H.)

Viac o téme: Jana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu