Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Fabušová po nehode s Kollárom: Ukrutné bolesti... Čaká ju operácia!

Miroslava Fabušová Zobraziť galériu (4)
Miroslava Fabušová (Zdroj: Instagram M.F.)

BRATISLAVA - Ešte v októbri verejnosť šokovala správa, že Boris Kollár mal vážnu dopravnú nehodu. O chvíľu neskôr vyšlo najavo, že vo vládnej limuzíne okrem predsedu NR SR, jeho vodiča a ochrankára sedela aj bývalá finalistka Miss Universe Miroslava Fabušová... Prvé vyjadrenie vylepšenej brunetky smerovalo k tomu, že skončila na JIS-ke.

Z následkov nehody sa predseda parlamentu aj sexi brunetka zotavujú dodnes. Predseda parlamentu mal okrem iného zlomený druhý krčný stavec a musel absolvovať operáciu. Fabušová taktiež nevyviazla len s ľahkými zraneniami. Ešte prednedávnom na krku nosila fixačný golier a rovnako ako Kollára, takisto aj ju čaká chirurgický zákrok. 

Galéria: Miroslava Fabušová

V rozhovore pre portál expres.cz najnovšie priznala, že má stále obrovské bolesti. „Sú to ukrutné bolesti, veľa času trávim v spálni v tichu a tme. Či to bude po operácii lepšie, ťažko povedať. Držím sa a verím, že aj ten modeling, maľovanie obrazov a moje obľúbené pečenie ešte zvládnem,” nestráca nádej bývalá misska, ktorá vraj radšej ani nechce vedieť detaily naplánovaného zákroku. 

Miroslavu Fabušovú čaká po nehode operácia krčných stavcov.
Zobraziť galériu (4)
Miroslavu Fabušovú čaká po nehode operácia krčných stavcov.  (Zdroj: Instagram M.F.)

„Čaká ma operácia krčných stavcov, majú mi odobrať štep z panvovej kosti a dať ho do krku. Priznám sa, veľmi tomu nerozumiem, a ani nechcem, pretože sa veľmi bojím. Ale vlastný materiál, teda tá moja kosť, sa vraj prijme lepšie ako náhradné diely,” vysvetlila pre spomínaný český portál Fabušová, ktorá už predtým priznala, že počas nehody nebola pripútaná. 

Operácia však, dúfajme, dopadne čo najlepšie a Mirka sa už čoskoro bude môcť vrátiť k plnohodnotnému životu. 

Viac o téme: Boris KollárMiroslava Fabušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu