Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nový ročník Miss Slovensko zasiahnutý koronavírusom: Posúvajú sa kastingy aj finále!

Riaditeľ Miss Slovensko Michael Kováčik prezradil, že budúci ročník sa prispôsobuje situácii. Zobraziť galériu (5)
Riaditeľ Miss Slovensko Michael Kováčik prezradil, že budúci ročník sa prispôsobuje situácii. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Po minulé roky už v tomto období bežala v médiách reklama na kastingy do nového ročníka Miss Slovensko. No tentokrát je všetko inak. Aj súťaž krásy zasiahol koronavírus... Organizátori museli pandémii prispôsobiť všetky termíny. A podobne ako tento rok, aj ten budúci sa posúva finále... No spolu s ním aj kastingy!

Aktuálny ročník Miss Slovensko bol absolútne špecifický. Pandémia koronavírusu zabezpečila, že bol úplne iný ako tie predchádzajúce. Hoci kastingy prebehli v riadnom termíne, aprílové finále sa konať nemohlo. Posunulo sa o celé 4 mesiace. Až v auguste sa tak Slovensko dozvedelo meno novej kráľovnej krásy. 

VIDEO: Rozhovor s riaditeľom Miss Slovensko o budúcom ročníku súťaže krásy

Radikálne rozhodnutie: Budúci ročník Miss Slovensko sa kvôli koronavírusu odsúva! (Zdroj: Vlado Anjel)

Riaditeľa Miss Slovensko Michaela Kováčika sme v uplynulých dňoch stretli na fotení missiek v jeho novej kolekcii. A rovno sme sa opýtali, ako pandémia ovplyvnila budúci ročník. „Ja by som veľmi rád predišiel tomu, čo bolo tento rok. Síce sme išli v auguste a všetko sme to posúvali, ale bolo to pre všetkých niečo nové - išli sme bez divákov, nemali sme žiadnu recepciu, nič,“ prezradil pre Topky.sk Kováčik. 

V budúcom ročníku sa preto rozhodol urobiť preventívne opatrenia. „Neurobíme ďalšie finále v apríli, ale v auguste, kedy ja dúfam a modlím sa, že už bude všetko v poriadku a urobíme veľkolepé finále, kde budú aj diváci prítomní a budú podporovať finalistky,“ ozrejmil nám riaditeľ Miss Slovensko. Úvodnú kampaň tak štartujú až v januári. Vtedy pôjdu von aj spoty do televízií. 

Michaela Kováčika sme vyspovedali na fotení missiek v jeho novej kolekcii oblečenia.
Zobraziť galériu (5)
Michaela Kováčika sme vyspovedali na fotení missiek v jeho novej kolekcii oblečenia.  (Zdroj: Vlado Anjel)

„Kastingy alebo semifinále bude začiatkom marca a potom nás čakajú sústredenia. Tento rok, bohužiaľ, zahraničné asi nebudú, možno tak v Čechách maximálne, ak sa nám podarí. A v auguste bude finále,“ priblížil nám Michael. Viac sa dozviete v našom VIDEO rozhovore vyššie!

Viac o téme: Miss SlovenskoMichael Kováčik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu