Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tak TOTO je silné: Kucherenko sa pochválila spievajúcou sestrou... VIDEO Veď to je ako z Repete!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko

BRATISLAVA - Pamätáte si na video sestry Silvie Kucherenko ešte zo začiatku roka 2017? Štefánia sa vtedy vydávala no a svojmu novomanželovi počas svadby pripravila prekvapenie - zaspievala mu hit Všetko alebo nič, ktorý pôvodne naspievala Dara Rolins. Videom z vystúpenia sa vtedy na Instagrame pochválila jej sestra Silvia a doslova zbúralo internet. No a teraz prišlo niečo ešte lepšie!

Keď Silvia zverejnila prvé spomínané video, na talent svojej staršej sestry nešetrila chválami. „Dala to perfektne, majú úplne podobné hlasy," vyhlásila vtedy a Števku neváhala porovnať s Darou. Nech to už ľudia vnímali akokoľvek, išlo najmä o prekvapenie a gesto. A ako darček pre manžela to bol rozhodne skvelý nápad. Už v tom čase sa aleKucherenko nechala počuť, že Štefánia mala k hudbe vždy blízko. 

Štefánia Horváthová spieva, Silvia Kucherenko, sestra (Zdroj: Instagram S.K./ TV Dajto)

Sestra Silvie Kucherenko kedysi súťažila v šou Slávici na ulici
Zobraziť galériu (4)
Sestra Silvie Kucherenko kedysi súťažila v šou Slávici na ulici  (Zdroj: TV Dajto)

No a ako najnovšie vyšlo najavo, neklamala. Najnovšie totiž vďaka TV Dajto vyhrabala jedno z jej starších vystúpení, a to dokonca priamo v televízii. Štefánia tam bola ešte úplne mladučká a v relácii Slávici na ulici pred divákmi spievala pieseň od ikonickej Mariky Gombitovej - Keď chlapci sú v pasci. „Sestra bola v šoubiznise skôr ako ja," bavila sa na Instagrame Silvia ktorá jej výkon spred niekoľkých rokov aj tentokrát zavesila na Instagram.

Števka to na pódiu rozbalila
Zobraziť galériu (4)
Števka to na pódiu rozbalila  (Zdroj: TV Dajto)

Nechýbali ani zaujímavé tanečné kreácie, ktoré boli v tom čase moderné
Zobraziť galériu (4)
Nechýbali ani zaujímavé tanečné kreácie, ktoré boli v tom čase moderné  (Zdroj: TV Dajto)

A treba uznať, že ide o naozaj úsmevné video. Štefánia (vtedy ešte Horváthová) si pieseň evidentne užívala, absolútne sa sústredila a za zmienku stoja aj jej tanečné pohyby, ktoré boli kedysi síce moderné, no v dnešnej dobe už vyzerajú ako vystrihnuté z relácie Repete. Každopádne, spomienky si treba uchovávať a stavíme sa, že pohľad na toto video dnes rozosmieva aj samotnú Števku. 

 

Viac o téme: Silvia KucherenkoŠtefánia Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu