Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Preskočilo im? Mojsejová opäť hľadala asistentku: Skúšala ich z receptu na halušky a pýtala sa na ponorky!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová (Zdroj: Youtube/Slaytiiina)

BRATISLAVA . Vyzerá to tak, že Nora Mojsejová sa opäť snaží dostať na scénu. Dôkazom tohto tvrdenia je aj nedávny videoklip k rapovému songu s názvom Nedajte sa oj**ať, ktorý nahrala s kontroverzným umelcom pôsobiacim po pseudonymom Slaytiiina. No a ich spolupráca pokračuje - hľadala mu asistentku!

Nora a Adam alias Slaytiiina s zrejme inšpirovali markizáckoou šou 2na1 a pripravili pohovor na youtuberovu asistentku. Uchádzačov celý čas snímala skrytá kamera, pričom Mojsejová mala v uchu slúchadlo a počúvala inštrukcie svojho kolegu. Vďaka tomu vzniklo mnoho vtipných situácii a kontroverzná podnikateľka sa niekoľkokrát začala usmievať. 

Galéria: Nora Mojsejová
Herečka by z nej bola celkom dobrá - do jedného z pokynom sa celkom vžila. Od mladej uchádzačky mala zistiť, či vie robiť bryndzové halušky. „Bryndzové. Neviete, čo sú halušky? Slovenka ste alebo ste Maďarka? Nikdy ste nemali doma halušky s bryndzou?" pustila sa do nič netušiacej dievčiny.

Nora uchádzačov poriadne potrápila
Zobraziť galériu (5)
Nora uchádzačov poriadne potrápila  (Zdroj: Youtube/Slaytiiina)

Bývalá televízna hviezda sa do svojej hereckej úlohy celkom vžila
Zobraziť galériu (5)
Bývalá televízna hviezda sa do svojej hereckej úlohy celkom vžila  (Zdroj: Youtube/Slaytiiina)

Potom od nej chcela počuť celý recept, ktorý sa jej však príliš nepozdával. „No ja nerobím z hrubej múky, ale nevadí. Vajco ste zabudli. Vy nedávate vajco? On nemá rád šetrenie, on je veľmi rozhadzovačný," vysvetľoala Nora. Vtipná situácia prišla aj s posledným uchádzačom. Ten bral svoj pohorvor už na prvý pohľadv veľmi vážne. Nora sa ho najprv pýtala, či by bol ochotný s Adamom chodiť na poľovačky a používať luk, potom zasa chcela počuť kompletný zoznam youtuberových videí.

Nore dával inštrukcie youtuber Adam alias Slaytiiina
Zobraziť galériu (5)
Nore dával inštrukcie youtuber Adam alias Slaytiiina  (Zdroj: Youtube/Slaytiiina)

No a zlatý kliniec prišiel na záver, keď začala riešiť, že Slaytiiina často cestuje lietadlom. To však uchádzačovi neprekážalo. „A išli by ste aj ponorkou?" pýtala sa ďalej Nora a dodala, či cestou na pohovor nevidel tornádo. Napokon mu dala prečítať papier, prostredníctvom ktorého sa dozvedel, že účinkuje v skrytej kamere. Mladík bol najprv v evidentnom šoku, no potom sa všetci na celej situácii poriadne zabavili. No a ktovie, možno Nore youtuberstvo zachutí a do tejto kariéry sa nakoniec pustí naplno. 

Viac o téme: Nora MojsejováSlaytiiina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu