Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Čekovský zverejnil FOTO svojej lásky: Wau, Čeky, ona je NÁDHERNÁ!

Marián Čekovský Zobraziť galériu (6)
Marián Čekovský (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tá sa vydarila! Marián Čekovský (44) si svoje súkromie stráži. Raz za čas však spraví výnimku. Napríklad ako teraz, keď sa na sociálnej sieti Instagram pochválil fotkou svojej dcéry Sophie. Z tej je dnes už 16-ročná slečna a pohľad na ňu mnohým vyrazil dych.

Marián Čekovský je skvelý spevák a hudobník. Verejnosť si ho obľúbila aj ako porotcu speváckej šou SuperStar, či hádača v jojkárskej relácii Inkognito. Rodák z Humenného má tiež svojský zmyslel pre humor.

Marián Čekovský
Zobraziť galériu (6)
Marián Čekovský  (Zdroj: Jan Zemiar)

V neposlednom rade je však tento slávny Slovák aj milujúcim otcom. So speváčkou Natašou Džunkovou má 4-ročného syna Alexeja, s bývalou partnerkou Ľubicou ho spájajú dve dcéry, 20-ročná Hannah a o 4 roky mladšia Sophia. 

Práve druhú spomínanú aktuálne ukázal svojim priaznivcom na sociálnej sieti Instagram. „Letí to. Moja láska Sophia,” napísal Čeky k záberu atraktívnej mladej slečny. Priatelia a fanúšikovia známeho hudobníka nešetria chválami. „Och, Čeky! Je nádherná. Hotová modelka!” znejú vybrané komentáre. „Je pekná po tebe. A stavím sa, že je aj rovnako talentovaná, ” napísal jeden z fanúšikov. A veru, má pravdu.

FOTO: Čekyho mladšia dcéra Sophia by sa uchytila aj ako modelka. Čo poviete? 

Ako Čeky v jednom z rozhovorov prezradil, Sophia sa venuje spevu a hre na klavír. Jej staršia sestra sa tiež vydarila. Hrá na basovú gitaru a bicie. 

FOTO: Marián Čekovský má zo svojich dcér veľkú radosť. 

Viac o téme: Marián Čekovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu