Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Po politike fušuje do herectva: Andrej Danko hviezdou nového seriálu... Vystrelil si tam sám zo seba!

Andrej Danko uplynulý víkend zahviezdil ako herec v seriáli Pumpa. Zobraziť galériu (4)
Andrej Danko uplynulý víkend zahviezdil ako herec v seriáli Pumpa. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Už nejakú tú sobotu verejnoprávna RTVS vysiela komediálny seriál z prostredia pumpy. Novinka s rovnakým názvom sa každým týždňom teší väčšej obľube... No po uplynulej sobote je hotovým hitom. Jednu z úloh si tam totiž strihol bývalý predseda parlamentu Andrej Danko (46). Pozrite, ako si tam vystrelil sám zo seba!

Andrej Danko bol roky neodmysliteľnou súčasťou slovenskej politickej scény. No často pútal pozornosť nielen svojimi pracovnými rozhodnutiami, ale aj úsmevnými momentmi, ktoré sa mu čas od času prihodili. Neraz bol preto objektom meme vtipov... Či dokonca inšpiráciou pre vznik piesne.


Pozrite sa na to! VIDEO Andrej Danko má neskutočného dvojníka a pochádza z neďalekej cudziny!


No hoci bývalý predseda zastával v parlamente dôležitú a serióznu úlohu, dokázal, že má veľký zmysel pre humor. Prijal totiž pozvanie do nového komediálneho seriálu verejnoprávnej RTVS a ukázal svoju doteraz pred verejnosťou skrývanú tvár - bez problémov si tam robí srandu sám zo seba. 

Andrej Danko prijal pozvanie do seriálu verejnoprávnej RTVS Pumpa.
Zobraziť galériu (4)
Andrej Danko prijal pozvanie do seriálu verejnoprávnej RTVS Pumpa.  (Zdroj: RTVS)

Na pretras prišiel jeho odobraný titul kapitána, stožiar či prejavy, ktoré neboli vždy práve najzrozumiteľnejšie. „Prosím vás pekne, toto mi povedzte - kto vám to píše? Dyslektik? Alebo sa vám tam nabúral niekto do čítačky? Však vy ste normálne jak Enigma. To sa nedá vylúštiť,“ zahlásil herec Dano Heriban. 

Andrej Danko nemal problém si urobiť srandu sám zo seba.
Zobraziť galériu (4)
Andrej Danko nemal problém si urobiť srandu sám zo seba.  (Zdroj: RTVS)

No a Danko s úplným nadhľadom kontroval. „Chalani, to je život. Však sa postavíš, zamoce sa ti jazyk a už to ide. Ale keď pozerám posledné scény nášho premiéra: One time, next time, tak mám pocit, že ma veľmi rýchlo dobehne,“ nenechal sa vyviesť z miery politik. Je jasné, že scenár musel vidieť dopredu, no zároveň je sympatické, že nechal tvorcov vyblázniť sa na jeho účet. 

No lepšie ako stokrát čítať je raz vidieť. Pozrite si spomínanú scénu vo videu nižšie:

Andrej Danko Pumpa (Zdroj: RTVS)

Komediálny seriál Pumpa s Michalom Kubovčíkom, Danom Heribanom a Tiborom Vokounom v hlavných úlohách vysiela verejnoprávna Jednotka každú sobotu večer. V najbližšej epizóde budú úšinkovať Milan Kňažko, ktorý len nedávno prekonal koronavírus, a politik Ján Budaj.

Viac o téme: PumpaAndrej Danko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu