Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Smutná správa v úvode roka! STOPka pre "vajčiakov" z RTVS!

V seriáli Pumpa sa objavil aj Igor Matovič Zobraziť galériu (3)
V seriáli Pumpa sa objavil aj Igor Matovič (Zdroj: FB/Seriál Pumpa)

BRATISLAVA - Fanúšikovia majú hlavu v smútku! Pre mnohých jedincov sa satirická relácia Pumpa stala neodmysliteľnou súčasťou sobotňajších večerov. Ako však tvorcovia na sociálnej sieti Facebook oznámili, tomu je nateraz koniec.

Seriál Pumpa sa na obrazovkách RTVS začala objavovať v roku 2020. Dano Heriban, Michal Kubovčík a Tibor Vokoun v ňom hodnotili udalosti uplynulých dní. Postupne sa začali pred kamerami objavovať aj ďalšie postavy a samozrejmosťou bolo, že v každej epizóde účinkovali aj rôzni hostia. 

V relácii Pumpa sa objavil napríklad aj Andrej Danko.
Zobraziť galériu (3)
V relácii Pumpa sa objavil napríklad aj Andrej Danko.  (Zdroj: RTVS)

Tvorcovia a protagonisti s fanúšikmi komunikovali prostredníctvom sociálnych sietí. Tam sa v týchto dňoch objavilo aj blahoželanie do Nového roka. „Aby vám benzín naďalej tiekol a plyn prúdil, aby vás všetky choroby spoločne s covidom, s jeho starými a aj novými - ešte neobjavenými variantmi obchádzali a hlavne, aby ste boli šťastní,” znelo v statuse. 

"Pumpári" zároveň priaznivcom oznámili smutné novinky. „Pumpa si dáva na neurčité obdobie pauzu. Určte nezúfajte, na obrazovky sa určite vrátime! Do skorého videnia, vajčiaci naši,” znelo ďalej v odkaze. 

Mnohí fanúšikovia neskrývali svoje sklamanie. „Och, takáto smutná správa hneď v úvode roka...” znie jedna zo sklamaných reakcií. Vy ste tiež patrili k priaznivcom tohto seriálu?

Neodmysliteľnou súčasťou relácie Pumpa je aj Dano Heriban.
Zobraziť galériu (3)
Neodmysliteľnou súčasťou relácie Pumpa je aj Dano Heriban.  (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: PumpaDano Heriban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu