Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zobral si o 10 rokov mladšiu a teraz... Sajfu dobieha vekový rozdiel!

Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej Sajfa Cifra Zobraziť galériu (2)
Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej Sajfa Cifra (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pri pohľade na rodinku, ktorú si založil, už dnes asi málokomu napadne, o koľko je Matej Sajfa Starší od svojej manželky Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej. Aktuálne ale na tento rozdiel poukázal samotný moderátor.

Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová sa dali dokopy v roku 2009. Zvládli spolu vzťah na diaľku, keď blondínka študovala v USA a prešli si aj jedným rozchodom. Po čase sa ich cesty opäť spojili a sú spolu doteraz. 

Galéria: Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňová

Hoci v začiatkoch ich vzťahu sa riešil ich takmer desaťročný vekový rozdiel, po čase to už verejnosť ani nevnímala. Dnes sú manželmi už štyri roky a vychovávajú spolu dcérku Sáru. A práve pri výchove ročného dieťaťa si zrejme moderátor občas uvedomí, že je vo vzťahu ten starší. 

Rodinka si aktuálne dopriala niekoľko dní na dovolenke v rámci Slovenska. A bola to tá prvá, ktorú strávili iba so Sárou. „Dnes nám končí naša prvá výlučne trojčlenná rodinná dovolenka. Som na nás hrdý ako sme to skvelo spolu zvládli a to vám poviem, že ja som sa toho obával oveľa viac ako Veronika,” priznal Sajfa. 

A prečo sa bál? „Som predsa len starší, netrpezlivejší, často podráždenejší a ufrflanejší ako ona,” priznal Matej, ktorý v júli oslávil 41 rokov. Jeho manželka zas vo februári dovŕšila 31 rokov. No na druhej strane sa nezabudol pochváliť tým, čo jemu údajne ide lepšie: „Ale zas ja som veľmi talentovaný ranný kŕmič a držiteľ neoficiálneho rekordu v rýchlosti prebaľovania v absolútnej tme. Takže sme sa uplynulý týždeň skvelo dopĺňali,” vyhlásil na záver rodinnej dovolenky. 

Zobral si o 10
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram MC)

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu