Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Príchody na OTO 2020: Ďurianová ako antická bohyňa, Kollárova SuperStar mamička a… Fúúú, tejto sa do očí nepozriete!

Marianna Ďurianová, Barbora Balúchová, Rebecca Justh Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová, Barbora Balúchová, Rebecca Justh (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pol roka trvalo, kým sa vyhodnoteniu ankety Osobnosť televíznej obrazovky našiel náhradný termín. Kvôli pandémii koronavírusu sa totiž pôvodný galavečer konať nemohol. Prvú septembrovú sobotu sa však sošky OTO úspešne rozdali. Do spoločnosti pri tejto príležitosti prišlo veľké množstvo známych tvárí. Moderátorka Marianna Ďurianová (43) vyzerala ako antická bohyňa, prišla aj jedna z mamičiek Borisa Kollára (55), exsuperstaristka Barbora Balúchová (32)... Módnej návrhárke Rebecce Justh (63) by ste počas večera do očí ani nepozreli!

Galavečer OTO 2020 sa konal v sobotu večer v novej budove Slovenského národného divadla. Presne tam sa mal konať aj pred piatimi mesiacmi. Pôvodný termín odovzdávania cien bol plánovaný na 4. apríla. Pandémia koronavírusu a s ňou spojené prísne bezpečnostné opatrenia však vtedy zapríčinili, že sa naplánované podujatie muselo zrušiť. 

Galéria: Príchody na galavečer OTO 2020:

Náhradný termín sa našiel prvú septembrovú sobotu. A akciu si nenechalo ujsť veľké množstvo známych tvárí. Do spoločnosti prišla napríklad Marianna Ďurianová. Moderátorka sa však neprišla len zabaviť - v ankete bola aj nominovaná. A z večera si napokon odniesla aj sošku pre najobľúbenejšiu športovú moderátorku. 


Galavečer OTO 2020: Víťazom po 2 minútach brali mikrofón, dojatý Kali a... Markizáci neprišli!


No a nielen, že sa jej počas večera darilo, ale aj jej to veľmi pristalo. Marianna mala na sebe zelené šaty antického strihu, ktoré doslova podčiarkli jej bezchybnú štíhlu postavu. Jednoduchý vyčesaný účes dopĺňal zaujímavý šperk, ktorý zdobil nielen jej vlasy, ale aj tvár. Skrátka moderátorka vyzerala ako skutočná antická bohyňa.

Marianna Ďurianová vyzerala ako antická bohyňa.
Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová vyzerala ako antická bohyňa.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Na galavečer prekvapivo zavítala aj jedna z mamičiek predsedu parlamentu Borisa Kollára. Bývalá účastníčka speváckej šou SuperStar Barbora Balúchová sa pritom po narodení synčeka Alexandra Jána na spoločenských podujatiach neukazuje. No tentokrát urobila výnimku. Na sebe mala biele šaty so zaujímavým korzetom. 

Exsuperstaristka Barbora Balúchová
Zobraziť galériu (4)
Exsuperstaristka Barbora Balúchová  (Zdroj: Jan Zemiar)

Pozornosť prítomných hostí si bez pochýb vyslúžila aj extravagantná módna návrhárka Rebecca Justh. Tá je známa svojími nápaditými modelmi, ktoré si rada oblieka na rôzne spoločenské podujatia. A OTO nebol výnimkou. 63-ročná tmavovláska mala na sebe model, ktorý toho v jej hornej časti tela veľa nezakrýval. 

Korzetový top vykladaný kamienkami mal totiž hriešne hlboký výstrih. Niet žiadnych pochýb, že by sa len na prstoch jednej ruky dalo spočítať, koľko ľudí sa Rebecce počas večera pozeralo priamo do očí. Veď pozrite sami!

Módna návrhárka Rebecca Justh
Zobraziť galériu (4)
Módna návrhárka Rebecca Justh  (Zdroj: Jan Zemiar)

Všetky fotky z príchodov celebrít na galavečer OTO 2020 nájdete v našej galérii»

Viac o téme: Barbora BalúchováMarianna ĎurianováRebecca Justh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu