Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kontroverzná exfarmárka mieri späť na Farmu: Dostala job v štábe… TOTO bude mať na starosti!

Romana Košťálová bude opäť na Farme. No tentokrát ako súčasť štábu. Zobraziť galériu (7)
Romana Košťálová bude opäť na Farme. No tentokrát ako súčasť štábu. (Zdroj: Instagram R.K.)

BRATISLAVA - To vážne?! Romana Košťálová (25) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka poslednej sérii markizáckej reality šou Farma. No upozorňovala na seba aj po skončení projektu svojími kontroverznými videami na youtube. No a aktuálne tmavovláska mieri na statok opäť... Prekvapením však je, že nie ako súťažiaca. Dostala job v štábe!

Romana Košťálová po skončení reality šou Farma pútala pozornosť svojím youtube kanálom. Nahrávala tam videá, v ktorých otvorene rozprávala o skúsenostiach s análnym sexom či trojkou, netají sa ani svojou bisexuálnou orientáciou. Tú koniec-koncov spomenula aj počas svojho pôsobenia v televízii. 

Galéria: Romana Košťálová

A aktuálne kontroverzná tmavovláska prekvapuje tým, že mieri opäť na Farmu. Zaujímavosťou však je, že už nie ako súťažiaca... Ale ako právoplatná súčasť výrobného štábu. Ako informuje portál markiza.sk, Romana získala job ako asistentka produkcie a na starosti má opatrenia proti šíreniu nákazy koronavírusu. 


Markizácka hviezdička sa opäť previedla: Holý zadok, korzet a horúce bozky so ženou!


Medzi jej povinností patrí napríklad evidencia osôb na pľaci, meranie teploty, dezinfekcia priestorov a techniky. Dohliada tiež na dodržiavanie rozostupov, nosenie rúšok či používanie dezinfekcie. Popri tom, keď má čas, vraj Romana pomáha produkcii s prípravou akcií priamo na statku a učí sa ako funguje produkcia. 

Že sa exfarmárka na tento post nedostala čiste len svojou šikovnosťou, zrejme nemusíme ani prízvukovať. Stačí spomenúť, že jej priateľom je Matúš Polakovič. Ten je nielen expartnerom moderátorky projektu Evy Evelyn Kramerovej, ale najmä jedným z hlavných producentov Farmy. Romana tak svojho milovaného bude mať počas natáčania pod dohľadom. 

Viac o téme: FarmaRomana Košťálová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu