Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Už sú známe všetky mená: TOTO je kompletná zostava súťažiacich 12. série Farmy!

Kompletná zostava súťažiacich 12. série reality šou Farma. Zobraziť galériu (21)
Kompletná zostava súťažiacich 12. série reality šou Farma. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Televízia Markíza v uplynulých dňoch už avizovala niektoré mená, ktoré sa objavia v 12. sérii obľúbenej reality šou Farma. No teraz zverejnila kompletnú zostavu nových súťažiacich. Títo sa pred kamerami pobijú o výhru 75 000 eur!

MESTO:

Anna Fiačanová - Je dlhoročnou fanúšičkou reality šou Farma. Sledovala všetky série a dlho zvažovala, že sa do nej prihlási. Stalo sa tak až po búrlivom žúre.
Zobraziť galériu (21)
Anna Fiačanová - Je dlhoročnou fanúšičkou reality šou Farma. Sledovala všetky série a dlho zvažovala, že sa do nej prihlási. Stalo sa tak až po búrlivom žúre.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nikol Fridrichová - O tejto súťažiacej sme už čo-to počuli. Nikol si je vedomá toho, že je hodná obdivu, a to chce využiť na rozvoj svojej kariéry influencerky, ale aj pri budovaní vlastnej módnej značky.
Zobraziť galériu (21)
Nikol Fridrichová - O tejto súťažiacej sme už čo-to počuli. Nikol si je vedomá toho, že je hodná obdivu, a to chce využiť na rozvoj svojej kariéry influencerky, ale aj pri budovaní vlastnej módnej značky.  (Zdroj: TV MARKÍZA)


VIEME PRVÍ Na Farmu sa chystá táto žena: Vyhrala Miss a na záchodoch sa POBILA S KOLLÁROVOU MAMIČKOU!


Xénia Gregušová - V roku 2018 sa zúčastnila súťaže krásy Miss Universe. Ako sama hovorí, na Farme chce zažiť dobrodružstvo a prehĺbiť svoje vnímanie životných hodnôt, no v neposlednom rade sa chce zbaviť svojho panického strachu z pavúkov.
Zobraziť galériu (21)
Xénia Gregušová - V roku 2018 sa zúčastnila súťaže krásy Miss Universe. Ako sama hovorí, na Farme chce zažiť dobrodružstvo a prehĺbiť svoje vnímanie životných hodnôt, no v neposlednom rade sa chce zbaviť svojho panického strachu z pavúkov.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Rebeka Hlavatá - Má len 24 rokov, no za ten čas už stihla 6 rokov žiť na Cypre a rok v Zürichu. Priznáva, že je majetnícka, občas zvykne vybuchnúť a s hlúpymi ľuďmi nemá trpezlivosť.
Zobraziť galériu (21)
Rebeka Hlavatá - Má len 24 rokov, no za ten čas už stihla 6 rokov žiť na Cypre a rok v Zürichu. Priznáva, že je majetnícka, občas zvykne vybuchnúť a s hlúpymi ľuďmi nemá trpezlivosť.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Matúš Jaroš - Rád si užíva pohľad na pekné ženy. Sám si na svojom zovňajšku dáva záležať. Jeho telo má toľko tetovaní, že už ledva vidieť základný odtieň jeho pokožky.
Zobraziť galériu (21)
Matúš Jaroš - Rád si užíva pohľad na pekné ženy. Sám si na svojom zovňajšku dáva záležať. Jeho telo má toľko tetovaní, že už ledva vidieť základný odtieň jeho pokožky.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Vladislav Nikolajev - Rodený Ukrajinec. Na Slovensko sa rozhodol prísť kvôli práci. Prešiel si rôznymi zamestnaniami, od upratovania cez pomocné práce na stavbe až po špeditérstvo. Napokon si tu našiel manželku a domov sa už nevrátil.
Zobraziť galériu (21)
Vladislav Nikolajev - Rodený Ukrajinec. Na Slovensko sa rozhodol prísť kvôli práci. Prešiel si rôznymi zamestnaniami, od upratovania cez pomocné práce na stavbe až po špeditérstvo. Napokon si tu našiel manželku a domov sa už nevrátil.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Henrik Szabo - Aj o tomto  mladíkovi už diváci mohli počuť. Keď mal len 18 rokov, zareagoval na ponuku agentúry, ktorá hľadala nádejných striptérov. Odvtedy sa venuje tomuto povolaniu a podľa jeho vlastných slov má na svojom konte tisíce vystúpení.
Zobraziť galériu (21)
Henrik Szabo - Aj o tomto mladíkovi už diváci mohli počuť. Keď mal len 18 rokov, zareagoval na ponuku agentúry, ktorá hľadala nádejných striptérov. Odvtedy sa venuje tomuto povolaniu a podľa jeho vlastných slov má na svojom konte tisíce vystúpení.  (Zdroj: TV MARKÍZA)


Dámy, držte si klobúky: Na Farmu mieri striptér... FOTO Vyzerá ako slávny superhrdina!


Monika Šuleková - Mladá atraktívna žena s exotickým vzhľadom sa počas strednej školy vybrala na leto do Grécka, odkiaľ sa už prakticky nevrátila. Našla tam svoj druhý domov.
Zobraziť galériu (21)
Monika Šuleková - Mladá atraktívna žena s exotickým vzhľadom sa počas strednej školy vybrala na leto do Grécka, odkiaľ sa už prakticky nevrátila. Našla tam svoj druhý domov.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Adam Tomek - V živote to nemal jednoduché. Okrem toho, že ich rodinu otec opustil a dodnes o nich nejaví záujem, pasuje sa aj s množstvom predsudkov voči homosexuálom. Rodine sa priznal keď mal 24, verejne len pred dvomi rokmi.
Zobraziť galériu (21)
Adam Tomek - V živote to nemal jednoduché. Okrem toho, že ich rodinu otec opustil a dodnes o nich nejaví záujem, pasuje sa aj s množstvom predsudkov voči homosexuálom. Rodine sa priznal keď mal 24, verejne len pred dvomi rokmi.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Erik Zahorjan - Mladý Prešovčan a hrdý východniar strávil posledných 6 rokov v Amsterdame. Po zatvorení hraníc sa však vrátil na Slovensko a rozhodol sa pre plán B. Zatiaľ čo vo svete vládne koronakríza, on mesiace strávi na Farme s možnosťou vyhrať.
Zobraziť galériu (21)
Erik Zahorjan - Mladý Prešovčan a hrdý východniar strávil posledných 6 rokov v Amsterdame. Po zatvorení hraníc sa však vrátil na Slovensko a rozhodol sa pre plán B. Zatiaľ čo vo svete vládne koronakríza, on mesiace strávi na Farme s možnosťou vyhrať.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

DEDINA

Sára Adamčíková - Vyrastala na Orave, konkrétne v Rabči neďaleko Námestova. Dedinčania si v porovnaní s mešťanmi viac pomáhajú, stoja pri sebe, sú pohostinnejší, úprimnejší a majú väčší pokoj. Na Farmu ide s cieľom získať viac pokory a priebojnosti.
Zobraziť galériu (21)
Sára Adamčíková - Vyrastala na Orave, konkrétne v Rabči neďaleko Námestova. Dedinčania si v porovnaní s mešťanmi viac pomáhajú, stoja pri sebe, sú pohostinnejší, úprimnejší a majú väčší pokoj. Na Farmu ide s cieľom získať viac pokory a priebojnosti.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Michal Arbet - Michal vyrastal na dedine. Nerád o sebe rozpráva, pretože samochvála podľa neho smrdí. Považuje sa za obyčajného a skromného chlapca, ktorý nerád vytŕča z davu. No na Farme sa mu to zrejme nepodarí, ako totiž o sebe prezradil, je vychcaný a vždy si hľadá cestičku, ako si zlepšiť život.
Zobraziť galériu (21)
Michal Arbet - Michal vyrastal na dedine. Nerád o sebe rozpráva, pretože samochvála podľa neho smrdí. Považuje sa za obyčajného a skromného chlapca, ktorý nerád vytŕča z davu. No na Farme sa mu to zrejme nepodarí, ako totiž o sebe prezradil, je vychcaný a vždy si hľadá cestičku, ako si zlepšiť život.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Mária Both - Na Farmu prichádza zo Švajčiarska. Tam síce pracuje ako čašníčka, no nadovšetko miluje spev. Raz by chcela ísť na celosvetové turné. No nateraz bude vyspevovať aspoň farmárom a celému Slovensku.
Zobraziť galériu (21)
Mária Both - Na Farmu prichádza zo Švajčiarska. Tam síce pracuje ako čašníčka, no nadovšetko miluje spev. Raz by chcela ísť na celosvetové turné. No nateraz bude vyspevovať aspoň farmárom a celému Slovensku.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Norbert Brezík - Je to bývalý vojak, ktorý žije na srbskom vidieku. Tam sa usadil s rodinou. Za prácou taxikára však pravidelne cestuje na Slovensko. Výhra by mu pomohla v naplnení sna, chce si založiť farmu, ktorá by jeho rodinu spravila sebestačnou.
Zobraziť galériu (21)
Norbert Brezík - Je to bývalý vojak, ktorý žije na srbskom vidieku. Tam sa usadil s rodinou. Za prácou taxikára však pravidelne cestuje na Slovensko. Výhra by mu pomohla v naplnení sna, chce si založiť farmu, ktorá by jeho rodinu spravila sebestačnou.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Henrich Kuľko - Prihlásil sa preto, aby v sebe našiel zodpovednosť. Miluje byť v centre pozornosti, je cieľavedomý a keď niečo chce, tak si za tým ide aj cez mŕtvoly.
Zobraziť galériu (21)
Henrich Kuľko - Prihlásil sa preto, aby v sebe našiel zodpovednosť. Miluje byť v centre pozornosti, je cieľavedomý a keď niečo chce, tak si za tým ide aj cez mŕtvoly.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Eva Lipovská - Takmer 20 rokov žila v Taliansku. No bolo jej smutno za rodinou a blízkymi, preto sa rozhodla vrátiť na Slovensko. Svoju taliansku povahu však bez pochýb naplno ukáže pred kamerami.
Zobraziť galériu (21)
Eva Lipovská - Takmer 20 rokov žila v Taliansku. No bolo jej smutno za rodinou a blízkymi, preto sa rozhodla vrátiť na Slovensko. Svoju taliansku povahu však bez pochýb naplno ukáže pred kamerami.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Katarína Pohančíková - Žije v dedinke Dolný Harmanec, ktorá má len 260 obyvateľov. Nikdy nezatúžila po živote v meste. Na Farmu sa prihlásila preto, aby zmenila prostredie. Silnými stránkami jej povahy sú dobrosrdečnosť, citlivosť a láskavosť.
Zobraziť galériu (21)
Katarína Pohančíková - Žije v dedinke Dolný Harmanec, ktorá má len 260 obyvateľov. Nikdy nezatúžila po živote v meste. Na Farmu sa prihlásila preto, aby zmenila prostredie. Silnými stránkami jej povahy sú dobrosrdečnosť, citlivosť a láskavosť.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Mário Rigó - Hovorí o sebe, že má vždy pravdu. Okolie jeho spoločnosť vyhľadáva a on sa často nevie rozhodnúť, koho uprednostní. No mnohí ho naozaj v láske nemajú. Vraj preto, že hovorí pravdu do očí.
Zobraziť galériu (21)
Mário Rigó - Hovorí o sebe, že má vždy pravdu. Okolie jeho spoločnosť vyhľadáva a on sa často nevie rozhodnúť, koho uprednostní. No mnohí ho naozaj v láske nemajú. Vraj preto, že hovorí pravdu do očí.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Beáta Rusnáková - Miluje šoubiznis a má o ňom absolútny prehľad. Keď mala 11 rokov, vystupovala s tanečným súborom v Talentmánii. Podľa vlastných slov by bola najradšej v každej šouke. Miluje komfort a pohodlie.
Zobraziť galériu (21)
Beáta Rusnáková - Miluje šoubiznis a má o ňom absolútny prehľad. Keď mala 11 rokov, vystupovala s tanečným súborom v Talentmánii. Podľa vlastných slov by bola najradšej v každej šouke. Miluje komfort a pohodlie.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Lukáš Stanislav - Na prvý pohľad mal dokonalý život. Dobrú prácu, auto, vlastný byt aj nádejnú futbalovú kariéru. Všetko sa zmenilo po autonehode. Rozhodol sa majetok predať, dal výpoveď, s kamarátom prerobili dodávku a vybrali sa na 15-mesačný výlet po Európe.
Zobraziť galériu (21)
Lukáš Stanislav - Na prvý pohľad mal dokonalý život. Dobrú prácu, auto, vlastný byt aj nádejnú futbalovú kariéru. Všetko sa zmenilo po autonehode. Rozhodol sa majetok predať, dal výpoveď, s kamarátom prerobili dodávku a vybrali sa na 15-mesačný výlet po Európe.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma 12
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu