Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Silvia Kucherenko o svojom bývalom: Taká naivná už viac nebude!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Bývalá modelka Silvia Kucherenko sa minulý rok rozviedla s manželom Sergejom, no napriek tomu nemala na neho zlého slova. Dnes sa však už dušuje, že pri novej láske taká naivná nebude.

Minulý rok v lete prebehol bleskový rozvod Silvie Kucherenko a jej dlhoročného manžela Sergeja, ktorý mal opletačky so zákonom. Dvojica má spolu syna Alexa a blondínka ani po rozvode na svojho ex nijako nekydala. 

Silvia Kucherenko o svojom
Zobraziť galériu (4)

Galéria: Silvia Kucherenko

 

V marci tohto roka dokonca šokovala, keď naznačila, že rozvádzať sa vlastne nechcela. „Family first forever. Presne dnes je 12 rokov, čo som sa vydávala... Ten čas ale letí... Nebyť vyššej ‚ex‘ moci v tejto krajine, vydatá som dodnes...“ napísala vtedy k záberom zo svadby. 

Silvia Kucherenko o svojom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

Dnes sa však už vyjadruje trochu inak. Na Instagrame totiž v týchto dňoch dostala otázku, či si myslí, že sa ešte zamiluje tak, ako do svojho ex a obetuje mužovi svoj život. „Neverím na lásku na prvý pohľad, taká naivná som už bola,” odpovedala Silvia s tým, že chlap musí za to stáť, aby kvôli nemu zmenila svoj život. Tak snáď sa jej ten pravý čoskoro pripletie do cesty. 

Silvia Kucherenko o svojom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram SK)

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu