Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Karel Gott (†80) sa musí v hrobe obracať: Najprv Dominika, teraz aj Lucie... ROZVOD!

Obe staršie dcéry Karla Gotta (†80) sa rozvádzajú. Zobraziť galériu (7)
Obe staršie dcéry Karla Gotta (†80) sa rozvádzajú. (Zdroj: Facebook K.G.)

PRAHA – Karlovi Gottovi (†80) musí byť tam hore veľmi smutno. Zanechal tu milovanú manželku Ivanu (44) a neplnoleté dcérky Charlotte (14) a Nelly (12). Najstaršia Dominika (47) robí prúser za prúserom a sú jej plné médiá, kým mladšia Lucie (33) sa drží stranou. Narodeniny maestra Káju však odhalili, že jej manželstvo stroskotalo.

Včerajšie narodeniny odhalili tajomstvo rodiny Gottovcov. Keďže by maestro včera oslavoval 81. narodeniny, Ivana s dcérami i vnukmi mu venovali dojímavý odkaz, ktorý položili na jeho hrob. Ako sme vás informovali už včera, na blahoželaní do neba kvôli rozbrojom s vdovou chýbala najstaršia dcéra Dominika. No neobjavilo sa tam ani oslovenie svokor a podpis manžela Lucie.

Karlovi Gottovi zanechala rodina na narodeniny list do neba. Podpis dcéry Dominiky a zaťa Jana chýbali.
Zobraziť galériu (7)
Karlovi Gottovi zanechala rodina na narodeniny list do neba. Podpis dcéry Dominiky a zaťa Jana chýbali.  (Zdroj: Profimedia)

„Drahý Kája, milovaný tatík a deduško. Veľmi nám chýbaš, je tu bez teba veľké prázdno. Spomíname na teba s láskou každý deň. Posielame pusu do neba. Ivana, Charlotte, Nelly, Lucie, Vojta a Honza,“ stálo na odkaze priloženom ku kytici. Českým kolegom z blesk.cz to nedalo a pátrali po tom, prečo v podpisoch chýba i Karlov zať Jan Kovařík.

„Ja vám k tomu nemôžem nič povedať,“ odpovedal na otázku, prečo jeho meno chýba na liste. Priateľ rodiny bol však zhovorčivejší, a tak je jasné, že Lucie ide v šľapajach staršej sestry Dominiky, ktorá už je v rozvodovom konaní. „Nerozvádza sa len Dominika so svojím Timom. Tiež Lucie a Jan idú od seba,“ prezradil. Už nejaký čas spolu dokonca nežijú a stihli podať aj žiadosť o rozvod. Po 12 rokoch manželstva tak ich láske odzvonilo a Karel sa musí v hrobe obracať, že jeho starším dcéram sa zväzky nevydarili. Ostáva len dúfať, že Charlotte a Nelly budú mať raz viac šťastia.

Lucie Kovaříková ide v šľapajách staršej sestry Dominiky. Podala už žiadosť o rozvod.
Zobraziť galériu (7)
Lucie Kovaříková ide v šľapajách staršej sestry Dominiky. Podala už žiadosť o rozvod.  (Zdroj: Facebook K.G.)

Viac o téme: Karel GottLucie Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu