Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Gottovej EX má ĎALŠIE DIEŤA: Tomu menu by sa Karel veľmi čudoval!

Lucie Gottová so svojím otcom Karlom Zobraziť galériu (2)
Lucie Gottová so svojím otcom Karlom (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Práve na pohrebe Karla Gotta (†80) vyšlo najavo, že jeho dcéra Lucie sa rozvádza. Spevák by z toho bol určite veľmi smutný... Lenže teraz sa jeho bývalý zať stal opäť otcom a meno, ktoré dieťatku dal, ho zas spája práve s rodinou Gottovcov.

Slávikova druhorodená dcéra Lucie sa rozviedla v roku 2020. S Janom Kovaříkom strávila 12 rokov a mali spolu dve deti. Dnes už je vydatá za iného. 

Lucie Gottová so synmi a novým manželom Lukášom
Zobraziť galériu (2)
Lucie Gottová so synmi a novým manželom Lukášom  (Zdroj: Profimedia)

Janovi sa tiež podarilo nájsť si nový vzťah a dokonca už vytvoriť aj novú rodinu. Pred dvomi dňami informoval na sieti Instagram, že sa mu narodila dcérka. A dal jej vskutku zaujímavé meno. Dievčatko sa volá Nelly. Jedna z dcér Karla Gotta sa pritom volá rovnako. „Nie je to po Luciinej sestre Nelly Sofii. Proste sa nám to meno páčilo,” povedal Kovařík pre denník Aha!

Dcérku mu porodila partnerka Eva, s ktorou tvorí pár približne rok a pol. „Veľmi Eve ďakujem za to, že mala odvahu založiť si rodinu s niekým, kto je po rozvode,” vyhlásil šťastný trojnásobný otecko, ktorý veľmi túžil práve po dcérke. Toto prianie si nechával len pre seba a nakoniec sa mu naozaj splnilo. 

Viac o téme: Karel GottLucie Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu