Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dara Rolins sa má ako vo vatičke: Milión mesačne a... To ešte nie je všetko!

Dara Rolins Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins (Zdroj: Instagram DR)

PRAHA - Každému je asi jasné, že Dara Rolins nie je ako interpretka lacná. Teraz však samotná speváčka prezradila, koľko si dokáže zarobiť za mesiac. Ide o čiastku 700-tisíc až milión českých korún (cca 26 000 až 37 500 eur). A ešte si k tomu prirátajte reklamy na Instagrame!

Dara Rolins si budovala svoju kariéru už od detstva a dnes patrí medzi hviezdy, za ktoré si proste poriadne priplatíte. Speváčka teraz úplne otvorene prehovorila o svojich príjmoch pre Forbes. 

Dara Rolins sa má
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Forbes)

Hoci aktuálne sa svet zmieta v koronakríze, Dara sa zrejme obávať nemusí, určite si zo svojich zárobkov čo-to odložila. „Za normálnych, nepandemických okolností zarobím okolo 700-tisíc až milión korún mesačne len za živé vystúpenia, teda koncerty a komerčné akcie. K tomu miliónové kontrakty z Instagramu,” prezradila speváčka, ktorá má ale na výplatnej páske aj tanečnice, manažéra, účtovníčku či asistentku, ktorá jej nedávno poslala varovnú správu: „Teraz by som odporučila neutrácať, doba je zlá.”

Dara Rolins sa má
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Ako populárna umelkyňa dodala, daň za vysoké príjmy je tiež vysoká – žije prakticky na zadnom sedadle auta.  A k tomu má samozrejme plný diár. Honorár totiž nepríde len tak zadarmo. „V priemere 10, v čase večierkov aj 20 vystúpení mesačne, keď nie je korona. Počítam do toho aj vystúpenia na komerčných akciách,” uviedla. Niekomu sa to môže zdať málo, ale v tomto prípade nejde o prácu, kam to každý deň trvá 30 minút či jednu hodinu. „To sú hodiny, hodiny, hodiny na cestách. Som kočovník, regulérny kamioňák. Aj keď to auto nešoférujem, je to únavné,” posťažovala sa Dara. 

Najhoršie je, keď sa nepodarí naplánovať akcie bez zbytočného jazdenia hore-dole. „Občas je to fakt nezmyselné, ale niekedy sa to proste nedá urobiť lepšie. Zakaždým bojujem s tým, koľko času premárnim. Čo všetko som mohla urobiť. A hlavne, koľko veľa vecí sme si mohli povedať a prežiť s mojou dcérou Laurou, čo všetko som jej mohla ukázať. Tá zmes výčitiek ma ničí,” priznala Rolins. 

Dara Rolins sa má
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu