Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zora Czoborová má srdce zo zlata: Prehovorila o svojej obrovskej láske... S týmto musí bojovať!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (4)
Zora Czoborová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Zora Czoborová (53) je vzorom mnohých žien. Svojím temperamentom, pozitívnou energiou a dokonalým telom by bez najmenšieho problému strčila do vrecka aj dnešné dvadsiatničky. Dámy by si však nemali brať príklad len z jej úžasného športového ducha. Krásna fitneska má okrem na prvý pohľad badateľných benefitov aj jeden ďalší a ešte dôležitejší - obrovské srdce.

A presne to je dôvodom, prečo sa nedávno objavila na prvom "pokoronovom" stretnutí Dámskeho klubu. Živá tolkšou bola tentokrát zorganizovaná za účelom pomôcť občianskemu združeniu, ktoré sa stará o opustených štvornohých chlpáčov. Účasť Zory nebola žiadna náhoda - brunetka patrí medzi vášnivých psičkárov.

Galéria: Dámsky večer
Ona sama tieto nemé duše podporuje často a z úprimného presvedčenia. „O mne asi všetci vedia, že som psičkár, ale ja pomoc neriešim, iba čo sa týka psíkov. Podporujem všetky zvieratká. Aj keď je možnosť darovať 2% z dane, hovorím si, v ktorom útulku je najmenej peniažkov a dávam to vždy niekde na východ, konkrétne do Michaloviec,” vysvetlila nám. 

Bezdetná Czoborová v návale citov: Bolí ma srdce!

Nezostáva však  "len" pri tom. „Aj my sme vďaka firme, pod ktorej záštitou bol tento večer, spravili akciu. Vzali sme všetky deky z chalupy, uteráky, ktoré už nepotrebujeme, samozrejme, sme k tomu nakúpili aj granule a pamlsky. Moje dve rozmaznané fenky už nepotrebujú veľa obojkov, dva pelechy..,” povedala pre Topky Zora.

Zora Czoborová sa charitatívneho večera zúčastnila aj so svojim manželom Petrom.
Zobraziť galériu (4)
Zora Czoborová sa charitatívneho večera zúčastnila aj so svojim manželom Petrom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Opustené zvieratá ale potrebujú aj čosi viac, než len materiálnu pomoc. „Ale čo tie detičky, ako ich ja volám, potrebujú najviac, je láska. Strašne s tým bojujem. Keď niekam idem, bolí ma srdce, vždy si to doma premietam. Tie psie oči, ktoré na mňa pozerajú a hovoria nechoď alebo zober ma,” prezradila nám a zároveň dodala, že keďže vlastné deti nemá, lásku venuje práve svojim dvom štvornohým miláčikom. 

„Ja nemám deti. Takže pre mňa sú deťmi moje psíky a aj sa k nim tak správame. Aj sa tak o nich staráme. Pes je úžasný člen rodiny, pretože ad. 1 - starým ľuďom robí spoločnosť, ad. 2,- keď sa narodia detičky a psík je v rodine, deti sa naučia mať vzťah k zvieratám. Mám veľmi dobrú skúsenosť s ľuďmi okolo mňa a som veľmi milo prekvapená, že v poslednom čase stretávam mamičky s kočíkom a vedľa kočíka ide psík,” povedala s nadšením sympatická fitneska. 

V rozhovore nám o svojich štvornohých láskach povedala aj čosi viac. Ak vás zaujíma, či majú jej miláčikovia maniere, prečo je zástancom toho, že zvieratá by v domácnosti nemali chýbať, o čo by bez nich prišla, či to, prečo si susedia jej psíkov chodia pýtať von, všetko sa dozviete v našom vide-rozhovore vyššie! 

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu