Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Vážna nehoda Zory Czoborovej: ZRÁŽKA S KAMIÓNOM... Hrozila jej AMPUTÁCIA nohy!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (9)
Zora Czoborová (Zdroj: Instagram Z.C.)

BRATISLAVA - Šokujúce priznanie! Zora Czoborová (54) si aktuálne užíva chvíle oddychu na dovolenke. Ešte pred odletom sa však svojim followerom zverila s ťažkosťami týkajúcimi sa kolena, o ktoré sa musí poctivo a dôsledne starať. Ako prezradila, príčinou je vážna nehoda z minulosti.

Pre Zoru Czoborovú je pravidelný pohyb samozrejmosťou. Fitnesska však kladie veľký dôraz na to, že starať sa treba aj o výživu a je nevyhnutné kĺbom a kostiam dodávať potrebné látky. Nedá tiež dopustiť na podporu vybraných výživových doplnkov. Ona sama sa netají tým, že si musí dávať veľký pozor na svoje koleno. Kvôli komplikáciám už v minulosti absolvovala viacero operácií. 

Ako v uplynulých dňoch svojim followerom na Instagrame priznala, peripetie s kolenom sú následkom hrozivej nehody. Ako 18-ročná sa totiž počas jazdy na motorke zrazila s kamiónom. Zora bola vtedy hospitalizovaná v nemocnici tri mesiace. Nohu mala zranenú tak, že jej dokonca hrozila amputácia. Lekárom sa jej ju však našťastie podarilo zachrániť. 

Zora Czoborová s manželom Petrom.
Zobraziť galériu (9)
Zora Czoborová s manželom Petrom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Jedna z jej followerov žiaľ také šťastie nemala. „Viem, ako trpíš. Mne ten stret s kamiónom dopadol horšie a ľavá nôžka sa nedala zachrániť. Prešlo 10 rokov a ja mám v tebe veľký vzor. Ďakujem, že si a nakopávaš ma dopredu,” napísala fitnesske istá fanúšička.

Ako Czoborová prezradila, po svojom priznaní dostala množstvo správ. „Chcela som vám vysvetliť, že i napriek zdravotným ťažkostiam sa dá športovať a mať aktívny život. Musíte sa o seba starať za pomoci odborníkov a tiež brať kvalitné doplnky výživy a v neposlednom rade pravidelne zdravo cvičiť. Pohyb je naj liek, len treba vedieť, ako na to,” uzavrela známa brunetka. 

Zora Czoborová nedá na pravidelný pohyb dopustiť.
Zobraziť galériu (9)
Zora Czoborová nedá na pravidelný pohyb dopustiť.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu