Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Tehotná slovenská moderátorka v absolútnom šoku: FOTO Privítala svoje dieťatko... Vôbec netušila, že to príde!

Tehotná slovenská moderátorka v absolútnom šoku! Zobraziť galériu (4)
Tehotná slovenská moderátorka v absolútnom šoku! (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Tak toto absolútne nečakala! Keď sa tehotná Barbora Krajčírová (33) chystala moderovať svoju poslednú akciu, vôbec netušila, že pracovná udalosť je len zámienka k tomu, aby jej kamarátky prichystali obrovské prekvapenie. Aha, ako zareagovala!

V poslednom období sa aj na Slovensku začali čoraz častejšie konať oslavy zvané "baby shower", ktoré sú v zahraničí pomerne bežným zvykom. Ide o stretnutie najbližších priateľov nastávajúcej mamičky, ktorá už čoskoro na svet privedie vytúžené bábätko. Partia priateľov sa stretne, aby si poklebetili, zabavili sa, pochutnali si na dobrom jedle a tehuľke odovzdali dary pre očakávané dieťatko. 

Galéria: Priateľky Babory Krajčírovej prichystali tajnú Baby shower na uvítanie jej dieťatka

Barbora Krajčírová vôbec netušila, že namiesto moderovačky ju čaká krásne prekvapenie od jej priateliek
Zobraziť galériu (4)
Barbora Krajčírová vôbec netušila, že namiesto moderovačky ju čaká krásne prekvapenie od jej priateliek  (Zdroj: Instagram)

Poslednú takúto párty, a to v poriadne veľkom štýle, usporiadala bývalá tenistka Dominika Cibulková, ktorá je dnes už pyšnou maminou. Podobne veľkolepú oslavu chceli kamarátky dopriať aj moderátorke Barbore Krajčírovej. A poriadne s ňou vypiekli! Tehotná blondínka si totiž do poslednej chvíle myslela, že ide odmoderovať jednu zo svojich posledných akcií pred pôrodom. 

Sympatická kráska pritom vôbec netušila, že len čo sa dostaví na miesto činu, zostane v absolútnom šoku, o čom svedčia aj zábery zverejnené na Instagrame. Namiesto práce na ňu totiž čakali jej najbližšie kamarátky, ktoré si pre ňu prichystali skutočne prekrásne prekvapenie vo forme baby shower. Medzi zúčastnenými dámami nechýbali ani známe tváre slovenského šoubiznisu ako Miriam Kalisová, Veronika Nízlová, reperka Aless či Lenka Šóošová. 

Babora Krajčírová bola absolútne dojatá aj poriadne prekvapená.
Zobraziť galériu (4)
Babora Krajčírová bola absolútne dojatá aj poriadne prekvapená.  (Zdroj: Instagram)

Dievčatá si pre Ňu prichystali naozaj veľkolepú oslavu
Zobraziť galériu (4)
Dievčatá si pre Ňu prichystali naozaj veľkolepú oslavu  (Zdroj: Instagram)

Pre svoju priateľku dievčatá nachystali bohaté občerstvenie vo vychytenom bratislavskom podniku, nechýbali ani dary či nádherná torta a transparent s nápisom "Dievčatko alebo chlapec?". Pohlavie maličkého drobca sa síce najbližší moderátorky zrejme už dozvedeli, no pred verejnosťou ho Barbora zatiaľ tají. A čo myslíte vy? Dočká sa jej dcérka Amia sestričky alebo bračeka?

Viac FOTO nájdete v našej galérii vyššie. 

Viac o téme: Barbora KrajčírováBaby Shower
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu