Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Markizácka sexica po komplikovanom pôrode: Ďalšie problémy... potrebuje pomoc!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram E.Z.)

BRATISLAVA - To, čo si musela prežiť, patrí medzi najväčšie nočné mory všetkých nastávajúcich mamičiek. Exfarmárka Eva Zelníková bola počas celého tehotenstva nastavená na to, že svojho malého Mattea privedie na svet "prirodzenou cestou". Bohužiaľ, celá situácia sa zo dňa na deň skomplikovala...

Sympatickej blondínke začalo hroziť, že jej synček sa narodí podstatne skôr. Len v 33. týždni tehotenstva ju museli hospitalizovať v nemocnici. „Bábätko je asi netrpezlivé po mamičke a už sa nevie dočkať príchodu na svet. Začalo sa nám pýtať von troška skôr, tak ma hospitalizovali v žilinskej nemocnici. Zatiaľ sa nám polepšilo, udržiavame, ideálne by bolo, keby bábätko vydržalo ešte 2 – 3 týždne v brušku,”  povedala pre Topky ešte v júni. 

Galéria: Eva Zelníková
„Začalo mi tvrdnúť bruško, skrátil sa mi krčok maternice a začala som sa otvárať. Ale zatiaľ sa po infúziách cítim lepšie, tak verím, že ešte 2 – 3 týždne v brušku vydržíme,” prezradila vtedy blondínka, ktorá sa o približne 3 ďalšie týždne neskôr stala novopečenou mamičkou. Ani samotný pôrod však neprebiehal hladko a Eva napokon musela absolvovať cisársky rez. 

„Ešte sa z toho všetkého dostávame. Nakoniec sa nám situácia skomplikovala a museli sme ísť akútnym cisárskym. Našťastie sme všetci v poriadku. Malý je úžasný. Neskutočný strach som mala. Som rada, že sme všetci ok. Ďakujem ti, Bože. Človek si v minúte uvedomí veľa vecí,” povedala otvorene niekdajšia farmárka. 

Eva Zelníková je už mamičkou. Po neplánovanej sekcii ju však začal trápiť aj ďalší problém.
Zobraziť galériu (4)
Eva Zelníková je už mamičkou. Po neplánovanej sekcii ju však začal trápiť aj ďalší problém.  (Zdroj: Instagram E.S.Z.)

Po sekcii sa však, logicky, dostavili aj ďalšie komplikácie. Krásna plavovláska má aktuálne problém s dojčením a zrejme ide práve o dôsledky neplánovaného "cisaráku". Najprv na svojom Instagrame zverejnila záber, kde jej drahý kŕmi Mattea z fľašky. „Čakáme na spustenie mliečka,” okomentovala stručne celý záber. 

Táto situácia ju však evidentne začala trápiť, a tak sa s prosbou o pomoc obrátila k svojim priaznivcom. „Nemám tu náhodou laktačnú poradkyňu, ktorá by vedela čo najskôr prísť k nám domov?” dopytovala sa Eva, ktorej sa evidentne ozvalo množstvo žien. „Viem, že malého treba prikladať. Prikladáme ho stále. Ale aj dokrmujeme, zatiaľ cievkovaním po viacerých poradách s odborníkmi. Mliečka máme zatiaľ minimálne, no pracujeme na tom,” odkázala potom blondínka, ktorá sa zatiaľ celej situácii snaží napomôcť napríklad aj fľaškou simulujúcou materský prsník. 

Viac o téme: Eva Zelníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu